Juniorka uzavřela sezonu remízou se Slováckem

26. 5. 2019   |   FC Hradec Králové
Hradecká juniorka uzavřela sezonu remízou se Slováckem. V prvním poločase se prosdil domácí Josef Locker, ve druhé půli odolávali Votroci velkému tlaku hostů, z něhož jednou inkasovali.
neděle 26. 5. 2019, 15:00

FC Hradec Králové

1.FC Slovácko

1:1
1:0

Branky: 37. Locker – 59. Řihák. Rozhodčí: Machálek – Lakomý, Batík. Bez karet. 50 diváků.

FC Hradec Králové: Mach – Brůža, Kundrt, Locker, Podsadlo – Vobejda – Prouza, Petřík, Bičiště (87. Novotný) – Kropáček, Šedivý (61. Zbořil).
1.FC Slovácko: Nemrava – Olšanský, Jamný, Miklík, Umeh, Žiška, Řihák (71. Polášek), Krejčík, Kohút (56. Vincour), Řehola, Švrček.


Reportáž

V prvním poločase měli Hradečtí mírnou převahu. Ve 25. minutě prošel po levé straně Dominik Bičiště, nahrál před branku, David Šedivý do ní ale nedokázal protlačit míč ani nadvakrát. Do vedení šli Votroci o dvanáct minut později, když se po rohu nejlépe zorientoval ve skrumáži Josef Locker.

Inkasovaný gól jako by probudil hosty. Ještě v poslední minutě první půle si vytvořili velkou šanci, tu ale vyřešil Ondřej Mach ve spolupráci s obranou. A druhý poločas už patřil Slovácku jednoznačně, hosté si vytvářeli jednu velkou šanci za druhou. Dlouho však ztroskotávali na spolehlivě chytajícím Machovi a také na vlastní střelecké nemohoucnosti. Zaslouženého vyrovnání se dočkali po necelé hodině hry, kdy se nádhernou střelou asi z pětadvaceti metrů prosadil Adam Řihák.

Hosté i nadále tlačili, na uzdě je držel skvělý Mach. Nakonec mohly paradoxně všechny body zůstatv Hradci, když v posledních vteřinách utkání přeloboval asi třicet metrů před bránou hostů vyběhnutého Víta Nemravu René Kropáček, ale míč bránu Slovácka těsně minul.

Ohlasy

Josef Locker: 

Ondřej Mach:

Fotogalerie

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar