Juniorka remizovala v Boleslavi 2:2

13. 5. 2019   |   FC Hradec Králové
Hradecká juniorka získala v nadstavbě A Juniorské ligy bod za remízu v Mladé Boleslavi. Votroci měli zápas dobře rozehraný, vedli 2:0, ale soupeř dokázal dvěma trefami ve druhé půli vyrovnat.
pondělí 13. 5. 2019, 13:00

FK Mladá Boleslav

FC Hradec Králové

2:2
0:1

Branky: 56. Šimon, 76. Novák – 17. Krčmář (vl.), 55. Šedivý. Rozhodčí: Flimmel – Fišer, Vodrážka. ŽK: 90+2. Tvaroh – 11. Kropáček, 90+2. Vobejda. 30 diváků.

FK Mladá Boleslav: Mikulec – Krčmář, Machů, Komma, Tvaroh – Novák, Dib, Jerchov, Para (85. Zmij) – Šimon, Vejr.
FC Hradec Králové: Mach – Brůža, Kundrt, Locker, Gjinollari – Soukeník, Vobejda, Petřík – Zbořil (76. Nemšovský), Šedivý (90. Lihařík), Kropáček.


Reportáž

Votroci začali v Mladé Boleslavi po větru a v první půli byli lepším týmem. Do vedení šli po čtvrthodině, když si pěkný přímý volný kop Jakuba Petříka z levé strany srazil do vlastní brány David Krčmář. Petra Mikulce ještě výrazně prověřil Jan Vobejda, jehož střelu z dobrých pětadvaceti metrů vytáhl gólman domácích jen tak tak na roh.

Ve druhé půli se hra vyrovnala, domácí se tlačili do útoku, ale inkasovali po přihrávce do otevřené obrany. David Šedivý se dostal tváří v tvář Mikulcovi a překonal ho. 2:0 pro Hradec.

Dvoubrankové vedení hostů trvalo jen minutu – David Novák našel ve vápně úplně volného Matěje Šimona a ten parádním volejem snížil. Ondřej Mach si pak poradil s nebezpečným přímým volným kopem Dominika Machů i s dalekonosnou střelou Davida Krčmáře. Novák se ale čtvrt hodiny před koncem protáhl z pravé strany do vápna a hradeckého brankáře prostřelil. 2:2.

Do konce zápasu měli Votroci šanci na vítězný gól, když dostal do šestnáctky domácích míč Adrian Nemšovský, ale René Kropáček si nedokázal balon včas zkrotit ke střele. Na druhé straně ještě v posledních minutách Mach vyřešil další nebezpečný Novákův únik. Utkání tak skončilo remízou.

Ohlasy

David Šedivý:

Fotogalerie

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Program otevřeného tréninku pro školy a veřejnost

Aktuální zprávy

Votroci míří pod Ještěd, v neděli se střetnou s Libercem

Aktuální zprávy

Na duel se Slavií zbývají poslední lístky