Juniorka nezvládla zápas v Olomouci

14. 4. 2019   |   FC Hradec Králové
Vysokou porážku 0:7 si odvezla hradecká juniorka z Olomouce. Votroci na Hané vůbec nezachytili úvod zápasu, první gól dostali už ve druhé minutě a po půlhodině prohrávali už o pět gólů.
neděle 14. 4. 2019, 11:00

SK Sigma Olomouc

FC Hradec Králové

7:0
6:0

Branky: 19. a 23. Matoušek, 40. a 77. Zifčák, 2. Zmrzlý z pen., 25. Zlatohlávek, 29. Chytil. Rozhodčí: Proske - Kotík, Antoníček. Bez karet. 80 diváků.

SK Sigma Olomouc: Mandous - Látal, Kotouč, Zima, Sláma - Matoušek, Chytil (64. Kamas), Zmrzlý, Zlatohlávek (78. Zlatohlávek), Lalkovič (74. Beňa) – Zifčák.
FC Hradec Králové: Mach – Finěk, Kundrt, Locker (46. Brůža), Gjinollari – Vobejda – Šípek, Soukeník, Petřík (71. Šedivý), Bičiště – Kropáček (58. Prouza).


Reportáž

Votrokům proti Sigmě nevyšel začátek. Hned při jedné z prvních akcí ztratili balon na půlce a po faulu Josefa Lockera ve vápně odpískal Zbyněk Proske proti hostujícímu týmu penaltu. Tu proměnil Ondřej Zmrzlý a určil ráz začátku zápasu.

Hradečtí ještě po necelé čtvrthodině trefili tyč a Dominik Soukeník nedokázal míč dorazit do brány. Od té chvíle ale byl na hřišti jen jeden tým – domácí. Do půlhodiny vedla Sigma 5:0, do přestávky 6:0.

Ve druhé půli Votroci prostřídali, domácí s vědomím vysokého vedení dali nohu z plynu, do konce utkání ale přidali ještě jeden gól a uštědřili hostům sedmigólový debakl.

Ohlasy

Karel Krejčík, trenér: Podali jsme absolutně tragický výkon, propadli jsme v obranné fázi. Domácí zdobila agresivita, nasazení i fotbalová kvalita. Zápas chvílemi vypadal jako hra kočky s myší, byl to rozdíl dvou tříd. Zklamal mě přístup některých hráčů, upozorňoval jsem tým na to, že začátky nemáme dobré. Navíc jsme nastoupili proti velké kvalitě, soupeř měl hodně hráčů s profi smlouvami. Byli samý náběh, samý sprint, my totální chaos, hráli jsme bez dirigování. Dostávali jsme góly z malého vápna, jen jsme koukali na volné soupeře.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Základní část jde do finále. Votroci vyrazí do Liberce

Aktuální zprávy

Program otevřeného tréninku pro školy a veřejnost

Aktuální zprávy

Víkendový program Votroků