O body jsme přišli v nastavení

16. 4. 2019   |   FC Hradec Králové
Až 92´minuta rozhodla o vítězi utkání ...
21. kolo, neděle 14. 4. 2019, 10:00

Bohemians Praha 1905

FC Hradec Králové

3:2
2:1

17´Vala D., 24´Nussbauer, 40´Rybczuk, 74´Ansorge, 92´Musil

Bohemians Praha 1905: Šerák - Jirsa, Nussbauer, Mareš, Vala D., Novák, Vala P., Ielitro, Matoušek (73´Štěpánek), Seniv (83´Šumilov), Osmančík (46´Musil)
FC Hradec Králové: Červenka Lukáš - Zámečník Filip, Hátle David, Novotný Marek, Podsadlo Štěpán - Štipák Jakub - Martinec Vojtěch, Ansorge Jan, Zbořil Matyáš (90' Doležal Vojtěch), Rybczuk Aleš - Vítek Marek (64' Králíček Milan)

Ohlasy

David Homoláč: Utkání proti Bohemians bylo o dvou rozdílných poločasech. Do prvního jsme vstoupili velice ospale, nechali soupeře hrát, nedostupovali souboje, hráli málo agresivně a směrem do ofenzivy měli pomalou rozehru, málo sprintových náběhů a moc špatných řešení jednotlivých herních situací. Po zásluze jsme v 25´ prohrávali o dvě branky. Naše hra se ke konci poločasu zlepšila a dokázali jsme snížit na 2:1, kdy se po odraženém míči prosadil Rybczuk. O přestávce jsme si museli důrazně připomenout některé věci a do druhého poločasu vstoupili tak, jak jsme toho schopni a najednou jsme byli jiným a lepším týmem. Hráli jsme v pohybu, dostupovali včas hráče, slušně a přesněji kombinovali a najednou to šlo. V 73´ jsme vyrovnali Ansorgem po přihrávce aktivního Rybczuka. Dokázali jsme si vytvořit i další příležitosti, ale gólově se neprosadili a tak v poslední vteřině utkání přišel trest. Po špatném odvrácení míče na hranici pokutového území se míč odrazil k hráči domácích a ten rozhodl. Remíza by utkání odpovídala více, ale výkon z prvního poločasu je pro nás varovným prstem, že bez stoprocentního soustředění se na herní a taktické věci to nepůjde.

Fotogalerie

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Program otevřeného tréninku pro školy a veřejnost

Aktuální zprávy

Na duel se Slavií zbývají poslední lístky

Aktuální zprávy

Víkendový program Votroků