FC Hradec Králové
FK Neratovice-Byškovice3:1

17. kolo, sobota 16. 3. 2019, 10:00

FC Hradec Králové

FK Neratovice-Byškovice

3:1
2:0

14´Zbořil, 24´Ansorge, 67´Malák (p), 85´Vítek

FC Hradec Králové: Vaníček - Zámečník, Hátle, Novotný, Podsadlo - Štipák - Martinec, Doležal (52´Vítek), Zbořil (82´Hypšman), Lihařík (52´Březák) - Ansorge
FK Neratovice-Byškovice: Kundrát - Bucha, Zamazal, Tampír, Majerech, Martinec, Strniště, Ploc (63´Astaloš), Bonaventura, Tesař (85´Novák), Malák (76´Stanislav)

Ohlasy

David Homoláč: Neratovice se představily ve velmi slušném světle, hrály agresivně, v pohybu se snahou o rychlý přechod do útoku, byly důrazní a slušní v kombinaci. My jsme chtěli navázat na předchozí duely a pokračovat ve výkonech, které nám přinesly úspěch. Hráli jsme v pohybu, slušně kombinovali a pokoušeli se najít okna v soupeřově obraně. Poprvé se nám to podařilo ve 14´, kdy si na dobrý pas Novotného za obranu naběhl Zbořil, udělal kličku brankáři a zavěsil. Ve 24´ se situace opakovala jak přes kopírák a opět po pasu Novotného šel Ansorge sám na brankáře a bylo to 2:0.. Ve druhém poločase jsme si nepohlídali odražený míč po rohu, pozdě zareagovali a byla z toho penalta, kterou hosté v 67´proměnili. Malinko jsme vypadli z tempa, ale brzo jsme to překonali. Skóre utkání pečetil v 85´ Vítek do prázdné branky po pěkné akci Podsadla.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B