Ze Slavie odjely ženy s 11 brankami

26. 8. 2018   |   zen
Zápas se odvíjel od předpokládaného scénáře. Výkonnostní rozdíl mezi týmy je značný. To ještě hradecké ženy se musely obejít bez několik opor.
2. kolo, sobota 25. 8. 2018, 14:00

SK Slavia Praha

FC Hradec Králové

11:0
4:0

Branky: 3. Pěničková, 7. Proffitt, 13. Pěničková, 17. M. Dubcová, 53. M. Dubcová, 63. K. Dubcová, 66. Svítková, 73. Divišová, 77. Jarchovská, 79. Svítková, 90. Jarchovská

SK Slavia Praha: Lukášová - Bartoňová, Sedláčková, Dědinová, Chlastáková, Veselá (62. Divišová), Pěničková, Proffitt (58. Svítková), M. Dubcová (58. Szewieczková), Herndon (58. K. Dubcová), Kožárová (65. Jarchovská)
FC Hradec Králové: Kadečková - Chládková (82. Sedláčková), Mikysková, Hýlová, Syrová, Škorpíková (54. Dostálová), Bulavová, Plzáková, Danihelková, (84. Ličmanová), Červeňáková, Madlíková (61. Van Doorn)

Ohlasy

Pavel Medynský, trenér SK Slavie Praha: Zápas jsme zvládli velmi dobře výsledkově, herně to bylo také slušné, takže jsem s dnešním zápase spokojen. Je vidět, že kádr má svou kvalitu a po celé utkání jsme byli lepším týmem a jsem jenom rád, že dáváme dost branek. (www.slavistickenoviny.cz)

Roman Flídr, trenér FC HK: Kvalitou soupeře jsme si byli všichni vědomi a i na hřišti to hráčky Slávie potvrzovaly.Od úvodní minuty převzaly iniciativu a při našem přehnaném respektu vůči domácím hráčkám jsme jim i trochu usnadňovali vytváření gólových příležitostí a tak poločas skončil výsledkem 4:0 pro domácí.
Obraz hry se nezměnil ani ve druhém dějství i když zde jsme si i my vytvořili gólové příležitosti po dalekonosné střele Danihelkové,která nastřelila břevno a v dobrých šancích před domácí golmankou se objevila i Jennifer van Doorn a Plzáková avšak bez efektu. Smrtící protiútoky domácích nám byly po celé utkání osudné a tak výsledek zápasu se zastavil na skóre 11:0.
I přes tento nelichotivý výsledek musím všem hráčkám poděkovat,že se snažily makat až do závěrečného hvizdu a některé z nich i hráčky Slávie řádně potrápily.

Fotogalerie

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Votroci míří pod Ještěd, v neděli se střetnou s Libercem

Rozhovory

Kodeš? Válečník! Aby ho odnesli, muselo by to být vážné, uznává Ladislav Krejčí

Rozhovory

Dobrá forma? Snažím se to brát s pokorou, směje se Štěpán Harazim