Úvod do sezóny ženám nevyšel

19. 8. 2018   |   zen
V druhém poločase dokázaly ženy vyrovnat. Bohužel nevzládly závěr zápasu a odešly poraženy 1:5.
1. kolo, sobota 18. 8. 2018, 10:30

FC Hradec Králové

FC Viktoria Plzeň

1:5
0:1

Branky: 69. Bulavová - 45. Karasová, 74. Mášová, 81. Plháková, 89. Kotrčová, 90. Mášová

FC Hradec Králové: Mitanová - Miklová(46. Dostálová), Černá, Novotná, Syrová Bulavová, Mikysková, Portychová(63. Červeňáková), Hýlová(80. Mádlíková), Plzáková, Danihelková(84. Kijonková)
FC Viktoria Plzeň: Holíková – Ondrášková, Markelová, Tauberová (81. Churanová), A. Radová (74. Švábová), Mrázová, Šlajsová, Karasová (69. Pacandová), Knödlová (46. Kotrčová), Mášová, Beštová (46. Plháková)

Ohlasy

Roman Flídr, trenér FC HK: Úvodní utkání soutěže na domácí půdě s Plzní jsme nezvládli, ale jsme pouze na začátku a máme před sebou 19 kol, ve kterých určitě přijde herní zlepšení a získávání bodů. V utkání byla Plzeň lepší na míči,když my jsme se snažili hrát ze zataženějšího bloku s pokusy o brejkové situace.
V prvním poločase naše defenziva pracovala dobře,když si soupeř vytvořil šance pouze po střelách z dálky či standartních situacích.Naše šance přišly po střele Mikyskové po rohovém kopu a hlavně po nájezdu Danihelkové po vysunutí za obranu Bulavovou,když střelu kryje golmanka hostí.V závěrečné minutě první půle bohužel inkasujeme po ztrátě míče ve středu pole a střele z kruhu velkého vápna Karasovou 0:1.
Do druhého poločasu vstupujeme se snahou o korekci výsledku a vytvořily jsme si postupně několik loženek Danihelkovou,Hýlovou,Bulavovou,ale není nám přáno.Gól příchází až po akci z 69' utkání ,kdy Plzáková vysouvá za obranu Bulavovou,která si s touto příležitostí bravurně poradila,když vymetla šibenici hostující branky 1:1. Vstřelený gól nás však dostatečně nenabudil a o pár minut později 2x inkasujeme po chybách v defenzivní činnosti celého týmu 1:3. Korekci výsledku měla na noze tři minuty před koncem Bulavová, ale neprosazujeme se. V závěrečné minutě se soupeř ještě 2x raduje 1:5.
Výsledek je pro nás velice krutý,ale musíme se poučit z chyb,zapracovat na kondici,přesnější kombinaci a proměňování šancí a jistě bude lépe.

Lukáš Růžička, trenér FC Viktoria Plzeň: Náš soupeř v 69. minutě vyrovnal na 1:1, ale od té doby se nám dařilo více a více dostávat do vápna. Soupeř hrozil z brejků, dvakrát nás podržela brankářka Holíková. Hráčky v poli zahrály velmi dobře, tvořily jsme celý zápas a měly poměrně hodně šancí, ale musíme na tom zapracovat, protože některá finální řešení byla ukvapená. Celkově jsme ale velmi spokojeni. (www.fcviktoria.cz)

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Poslední zápas základní části! Votroci přivítají Slavii

Aktuální zprávy

Moderní kamerový systém dohlíží na bezpečnost v Malšovické aréně

Aktuální zprávy

Víkendový program Votroků

×
Dnes v 10:30 | B-tým
SK Sparta Kolín
FC Hradec Králové B