FC Hradec Králové
MFK Trutnov8:1

1.kolo, sobota 10. 11. 2018, 10:00

FC Hradec Králové

MFK Trutnov

8:1
1:0, 2:1, 5:0

15´ Baťka, 32´ Sehnoutka (Ponikelský), 60´ Gazsi (Sehnoutka), 67´ Sehnoutka (Hodas), 68´ Cobl, 70´ Ponikelský (Cobl), 72´ Halama (Ponikelský), 83´ Hodas (Halama)

FC Hradec Králové: Jeřábek Michal - Baťka Petr Jan, Prchlík Matěj - Zimmerman Tomáš (45' Cobl Josef), Drbohlav Tomáš (45' Ponikelský Štěpán), Gazsi Sebastian (45' Hodas Marek) - Němec Dominik (45' Halama Martin), Sehnoutka Štěpán (45' Hronek Alexandr)

Ohlasy

Komentář, Pavel Koblása - trenér: V dnešním utkání jsme se trápili ve finální fázi. Měli jsme sice optickou převahu a většinu času se hrálo na polovině soupeře, ale my byli bezzubí jak ve finálních přihrávkách, tak v zakončení. Soupeř naopak nevypustil jediný souboj a snažil se nám hru znepříjemňovat rychlým dostupováním a důraznou hrou, což se mu hlavně v prvních dvou třetinách dařilo. My jsme ve třetí třetině byli konečně efektivnější v zakončení a dokázali jsme svou převahu i gólově vyjádřit. Jsme rádi, že jsme utkání zvládli, ale příště budeme chtít určitě předvést lepší výkon. Třetiny: 1:0, 2:1, 5:0

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií zahájen

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín