FC Hradec Králové
SK Vysoké Mýto7:5

8.kolo, neděle 30. 9. 2018, 10:00

FC Hradec Králové

SK Vysoké Mýto

7:5
3:1, 3:1, 1:3

1´ Ponikelský, 5´ Halama (Prchlík), 29´ Jeřábek (pen.), 36´ Gazsi (Ponikelský), 41´ Rychtář (Meduna), 52´ Drbohlav, 81´ Halama (Meduna)

FC Hradec Králové: Jeřábek Michal (45' Svoboda Oliver) - Baťka Petr Jan (45' Cobl Josef), Chýlek Adam (45' Hronek Alexandr) - Meduna Tobiáš (45' Drbohlav Tomáš), Ponikelský Štěpán (45' Gazsi Sebastian), Zimmerman Tomáš (45' Prchlík Matěj) - Halama Martin, Rychtář Tomáš (45' Němec Dominik)

Ohlasy

Komentář, Miloš Gajda - trenér: Do první třetiny jsme vstoupili velmi dobře a prvních 20 minut jsme soupeře přehrávali. Poté se hra vyrovnala, přelévala se od branky k brance, avšak bez větších brankových příležitostí. Do druhé třetiny jsme nastoupili stejně jako do první a soupeře jsme přehrávali fotbalovostí a nasazením. Ke konci druhé třetiny začal soupeř nakopávat míče za naši obranu a zvýšil svoji agresivitu, což nám dělalo problémy. S tímto herním stylem soupeř nastoupil i do třetí třetiny a vynutil si na začátku třetiny tlak před naší brankou a v rozmezí 10-ti minut třikrát skóroval. My jsme v tu dobu zbytečně přidržovali míč a nebyli jsme schopni hru zjednodušit a uklidnit. Pro nás cenné zkušenosti do dalších zápasů. Třetiny: 3:1, 3:1, 1:3

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B