FC Hradec Králové U18 - FK Dukla Praha 3:3

9. 11. 2018   |   ŠárkaŠ
Po penaltách opět bez bodu navíc ...
14. kolo, pátek 9. 11. 2018, 10:00

FC Hradec Králové

FK Dukla Praha

3:4pen
2:2

2´Zbořil, 3´Kubeš, 28´Kiec, 33´Novotný, 77´Ansorge, 86´Hrubeš

FC Hradec Králové: Červenka - Zámečník (82´Novák), Kiec, Poláček, Podsadlo - Martinec, Zbořil (82´Doležal), Novotný, Štipák (59´Hruška), Lihařík (59´Šaněk) - Ansorge
FK Dukla Praha: Trávníček - Matoušek, Březina, Ferreira, Mládek (57´Vilímek), Hrubeš, Kubeš, Bican (68´Ludvíček), Zakharchenko, Jeřábek, Novotný (55´Kozel)


Reportáž

David Homoláč: Připravovali jsme se na herní styl Dukly a ve 2´ se nám po zisku ve středu pole a rychlém brejku podařilo vstřelit úvodní branku, ale vzápětí jsme inkasovali po nedorozumění ve vlastním pokutovém území. Dukla byla opticky lepší, měla míč víc ve svém držení a slušně kombinovala. Nám kombinace vázla, lehko a brzy jsme ztráceli míč, ale soupeře jsme do šancí nepustili. Ve 27´ jsme se po rohovém kopu dokázali prosadit a ujali se vedení. O tři minuty později jsme však znovu inkasovali po dlouhém nákopu soupeře za naši obranu. Ve druhém poločase jsme se herně zlepšili a v 76´ se prosadil Ansorge a opět jsme vedli. Stejný hráč měl o pět minut později možnost utkání definitivně rozhodnout, bohužel nedal a jak to bývá přišel trest. Pět minut před koncem jsme ztratili míč na vlastní polovině, přišel centr a Dukla vyrovnala. V pokutových kopech byli úspěšnější hosté.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Rozhovory

Cením si síly našeho týmu, přiznává Daniel Horák

Aktuální zprávy

Jízda směr Evropa nezpomaluje, Votroky čeká odveta na Hané

Mládež

Zlatí Votroci! Kategorie U12 slaví mistrovský titul