FC Hradec Králové U18 - FK Teplice 0:1

1. 11. 2018   |   ŠárkaŠ
Body nám utekly v poslední minutě ...
12. kolo, neděle 28. 10. 2018, 11:00

FC Hradec Králové

FK Teplice

0:1
0:0

90´Radosta

FC Hradec Králové: Červenka - Martinec (90´Poláček), Kiec, Novotný, Podsadlo - Sokol (75´Šaněk), Štipák, Zbořil, Rajnoch, Zámečník - Ansorge (85´Šrejber)
FK Teplice: Blažek - Náhlovský, Hora, Čítek, Kováč, Emmer (62´Zaspal), Kányai, Radosta, Janda, Liška J., Liška L. (77´Šourek)


Reportáž

David Homoláč: Proti leaderovi soutěže jsme sehráli slušnou partii. První poločas byl herně celkem vyrovnaný, hrálo se převážně ve středu pole, do pokutových území se ani jeden celek moc nedostával.Ve druhém poločase jsme se dostali pod tlak, soupeř dokazoval proč je leaderem soutěže. Několik ošemetných situací jsme odvrátili a když už se zdálo, že utkání skončí remízou, jsme v 90´ inkasovali celkem problematický gól, který vzbudil dost vášní, ale platil. Celkově byli tepličtí silnější na míči a kombinačně, ale přesto nás prohra v poslední minutě hodně bolí.

Ohlasy

Hodnocení utkání slovy teplického trenéra Lukáše Přerosta: " V Hradci Králové jsme odehráli jedno z nejtěžších utkání v dosavadním průběhu podzimní části sezóny. Soupeř proti nám postavil organizovaný obranný blok, nikam dopředu se nehnal, hráči byli vždy poctivě za balonem a po zisku míče se snažili okamžitě dlouhými centry hledat své hrotové útočníky a posílat je do brejků. Celé utkání nás proto čekalo zejména dobývání dobře organizovaného obranného bloku a zachytávání nebezpečných brejků domácích Votroků. V první půli nám hodně vázla kombinace, hráli jsme na hodně doteků, přihrávky byly pomalé a soupeř se tak stačil rychle přesouvat a měl stále před svou brankou dostatečný počet hráčů, kteří nám dávali minimum příležitostí k vytváření vyložených brankových příležitostí. Do druhé půle jsme šli s tím, že musíme jednoznačně zrychlit hru, zjednodušit kombinaci, zrychlit a zpřesnit přihrávky, posílat před branku soupeře více nebezpečných centrů a vytvářet více hráči větší tlak v šestnáctce domácího Hradce. To se nám dařilo, soupeře jsme dostávali po velký tlak a většinu druhého poločasu se prakticky hrálo jen okolo šestnáctky Votroků. Nám se ale bohužel nedařilo tento velký tlak využít ke vstřelení vedoucí branky, která by naše hráče uklidnila. Vytvořili jsme před brankou Hradce mnoho závarů, míč poskakoval mezi penaltou a brankovou čárou, ale rozdílová branka z našich kopaček bohužel stále nepřicházela. V samotném závěru utkání došlo k souboji domácího brankáře s naším kapitánem Danielem Kováčem. Hradecký gólman se při naskočení na záda našeho hráče zranil, hlavní rozhodčí ale hru nepřerušil a my jsme tento moment využili ke vstřelení šťastné rozhodující branky. Naši hráči v tomto těžkém utkání zejména ve druhé půli hodně dřeli, měli obrovskou touhu po vítězství, tlačili se do šancí, ale jak jednoduše jsme dávali branky v předchozích utkáních, tak se nám dnes v zakončení nedařilo. Jsme proto šťastní, že jsme v posledním vteřinách utkání dokázali silou vůle díky dohrávání i zdánlivě ztracených situací dotlačit Matějem Radostou alespoň jeden míč do branky Hradce a odvézt tak na teplická Stínadla důležité tři body, kterých si samozřejmě nesmírně vážíme."

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B