FC Hradec Králové
AC Sparta Praha0:1

8. kolo, středa 26. 9. 2018, 10:00

FC Hradec Králové

AC Sparta Praha

0:1
0:0

49´Ryneš

FC Hradec Králové: Červenka Lukáš - Novák Ondřej, Kiec Martin, Poláček Marek, Podsadlo Štěpán (84' Hájek Lukáš) - Štipák Jakub - Martinec Vojtěch, Hruška David (78' Šípek Matěj), Zbořil Matyáš (59' Doležal Vojtěch), Lihařík Vojtěch (59' Zámečník Filip) - Ansorge Jan
AC Sparta Praha: Benada - Ambler, Gelashvilli, ALić (46´Zeman), Hájek (65´Holoubek), Jonáš, Kolař (65´Dukay), Schánělec (46´Hapal), Sláma, Vokřínek, Prokopec (46´Ryneš)

Ohlasy

David Homoláč: V prvních 25´ nás Sparta přehrávala, měla míč na svých kopačkách a my se nedokázali dostat do hry. Přes to, že jsme byli minimálně na míči se soupeř do žádné šance nedostal. Dobře jsme se posouvali, zdvojovali, hráči kvalitně pracovali v bloku a hráli organizovaně. Po této pasáži se obraz hry změnil a přebrali jsme iniciativu, soupeře jsme nutili běhat bez míče, hráli aktivně a v pohybu. Vytvořili jsme si šanci, ale Poláček hlavou minul. Utkání nakonec rozhodla situace z 49´, kdy jsme nezachytili středového hráče a inkasovali. Ke konci utkání jsme se vysokým postavením dostali do tlaku, ale nedokázali se prosadit proti dobré obraně soupeře.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Votroci míří pod Ještěd, v neděli se střetnou s Libercem

Rozhovory

Dobrá forma? Snažím se to brát s pokorou, směje se Štěpán Harazim

Aktuální zprávy

Víkendové výsledky Votroků