MU: FC Vysočina Jihlava U17 - FC Hradec Králové U17 0:3 (0:1)

11. 11. 2018   |   Tomáš Ibrmajer
Tři góly a tři body z venkovního utkání...
14. kolo, sobota 10. 11. 2018, 13:15

FC Vysočina Jihlava

FC Hradec Králové

0:3
0:1

Branky a (asistence): 17. Šípek (Hájek), 50. Hájek (Dostál), 68. Hlaváč (Kalina)

FC Vysočina Jihlava: Šenkýř - Došek (59. Homola), Vacek, Luňáček, Jiránek (59. Jiroušek), Hlaváč, Savi, Nehyba, Franěk, Němeček, Šimon (50. Pekárek)
FC Hradec Králové: Král - Kalina, Zawada, Dostál (70. Baloun), Kadrmas - Jonáš, Janečka (74. Kozel), Šípek - Hájek (75. Kedroň), Novotný (57. Hlaváč), Březák (62. Jelínek)


Reportáž

Již od úvodního hvizdu se nám dařila rychlá kombinační hra, avšak většina našich gólových šancí zůstala nevyužita. V prvním poločase jsme se tedy prosadili pouze jednou, když Hájek vybojoval míč pro Šípka, který zpoza vápna přesnou střelou otevřel skóre utkání. V defenzivě jsme působili jistým dojmem a soupeře do vážnější akce nepustili a tak do kabin jsme odcházeli s jednobrankovým vedením. Po změně stran jsme ihned vstřelili druhou branku, když se po pasu Dostála a zaváhání domácí obrany prosadil Hájek. I nadále jsme se snažili hrát kombinačně, ale kolikrát jsme naše pohledné útočné akce řešili zbrkle, nepřesně nebo příliš profesorsky. Dalšího gólu jsme tak dočkali až dvacet minut před koncem, když Kalina přihrávkou mezi beky vybídl Hlaváče ke skórování, který se nemýlil. Dnešní zápas jsme zvládli jak herně, tak výsledkově, stínem utkání je zranění Filipa Zawady, kterému přejeme brzké uzdravení.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Votroci vkročí do klíčové fáze sezóny! V neděli hostí Karvinou

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B