MU: Dynamo České Budějovice U17 - FC Hradec Králové U17 2:3 PEN (1:0)

28. 8. 2018   |   Tomáš Ibrmajer
Remízový zápas a bod navíc z výjezdu do Budějovic...
3. kolo, pátek 24. 8. 2018, 16:15

SK Dynamo Č. Budějovice

FC Hradec Králové

2:3pen
1:0

Branky a (asistence): 81. Jelínek (Malý), 82. Malý (Hájek)

SK Dynamo Č. Budějovice: Cízler - Waník, Hudeček, Bízek, Mischnik (68. Schönbauer) - Polanský (80. Mašek), Pineau - Kousal (63. Česák), Bečvář, Hájek - Vítovec (73. Bicenc)
FC Hradec Králové: Král - Hak, Zawada, Kalina, Kadrmas - Jonáš, Janečka (57. Kedroň), Novotný (57. Jelínek) - Hájek, Hlaváč (84. Havrda), Březák (72. Malý)


Reportáž

Prvních dvacet minut nám vůbec nevyšlo, nedostali jsme se pořádně do kombinace, chyběl větší pohyb a odvaha do ofenzivy. Po obdrženém gólu se naše hra zlepšila, k dispozici jsme měli hned tři šance, ale v koncovce jsme byli nepřesní. Ihned po přestávce jsme inkasovali po nedůsledném bránění rohového kopu a to nás na pár následujících minut vyvedlo z rytmu. Minimálně jsme se dostávali do šancí, spíš jsme drželi míč, ale bez gólového efektu. Postupem času se však naše hra rapidně zlepšila, svou velkou měrou k tomu přispěli i střídající hráči, kteří naši hru oživli. Rázem nás bylo plné hřiště, pohyb, bojovnost, přesnost, rychlá a přímočará kombinace, to vše bylo v naší hře vidět. Během minuty se nám podařilo vyrovnat a zápas alespoň dovést k penaltovému rozstřelu, ve kterém jsme nakonec byli úspěšnější.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií zahájen

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín