MU: FC Hradec Králové U17 - MFK Karviná U17 4:1 (2:0)

19. 8. 2018   |   Tomáš Ibrmajer
Tři body z domácí půdy...
2. kolo, pátek 17. 8. 2018, 15:30

FC Hradec Králové

MFK Karviná

4:1
2:0

Branky a (asistence): 10. Hlaváč (Šípek), 24. Janečka (Hájek), 77. Zawada (Jonáš), 86. Kedroň (Jelínek) - 89. Vrbka

FC Hradec Králové: Král - Hak (84. Havrda), Zawada, Dostál, Kadrmas - Jonáš, Janečka (80. Novotný), Šípek - Hájek (76. Malý), Hlaváč (70. Kedroň), Březák (63. Jelínek)
MFK Karviná: Herdzina – Stuchlík (80. Pavlica) Michálek, Jurčák, Samuhel – Molitorisz, Rychtařík (77. Gredka), Dadak, Goj – Vrbrka, Popov (60. Špirko)


Reportáž

Do zápasu jsme vstoupili aktivně, prvních pětadvacet minut jsme se snažili o rychlou kombinační hru, vytvořili jsme si několik šancí a pouze dvě proměnili, ostatní situace zůstaly nevyužity. Od druhého gólu jsme však upustili od naší hry a dovolili soupeři několikrát ohrozit naší branku, naštěstí pro nás bez gólového efektu. Po přestávce jsme opět dobře začali, jenže i přes několik solidních situací jsme nedokázali vstřelit třetí pojišťující branku, byli jsme zbrklí a častokrát se tak připravili o gólové zakončení. Nakonec se nám ještě podařilo vstřelit dvě branky i díky změnám v sestavě a zápas jsme tak bez větších problémů dovedli do vítězného konce.

Ohlasy

Trenér MFK Karviná Marcel Frajt: „Do Hradce Králové jsme odjeli ve značně kombinované sestavě – trápí nás nemoci a zranění. I přesto jsme odehráli dobré utkání, výsledek „se udělal“ díky důrazu v naší šestnáctce. První půle nebyla špatná, snažili jsme se hrát kombinačně, zahrávali jsme i několik standardních situací. Vázla nám souhra středové řady, tam byly znát změny. Ve druhé půli domácí přidali další dva góly, my jsme korigovali v samotném závěru – asi zasloužený gól, kluci i přes nepříznivý výsledek se pořád snažili hrát.“

Fotogalerie

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Na duel se Slavií zbývají poslední lístky

Aktuální zprávy

Votroci míří pod Ještěd, v neděli se střetnou s Libercem

Rozhovory

Kodeš? Válečník! Aby ho odnesli, muselo by to být vážné, uznává Ladislav Krejčí