FK Pardubice
FC Hradec Králové1:2

10. kolo, sobota 13. 10. 2018, 10:15

FK Pardubice

FC Hradec Králové

1:2
1:0

Branky: 39´Řehák - 78´Hájek, 90´Rajnoch

FK Pardubice: Horníček - Pavlas, Pekárek, Řehák, Outrata - Gočaltovský, Špatenka (89. Suchochleb), Kubart - Novotný (65. Sychra), Stýblo, Žahourek
FC Hradec Králové: Brát Jakub - Finěk Daniel, Ptáček Michael, Nemšovský Adrian, Horák Daniel - Štěrba Jakub - Vošlajer Tomáš, Doležal David, Kejř Marek, Mahr Jan (65' Hájek Lukáš) - Hlaváč Martin (59' Rajnoch Marek)

Ohlasy

Trenér Pavel Němeček, FK Pardubice: "Odehráli jsme velmi dobře první poločas a zaslouženě jsme v utkání vedli. Byli jsme kompaktní, aktivní a hlavně nebezpeční. V druhém poločase pak aktivitu přebírali hosté a následně vyrovnali. Po té pro nás nastal krutý moment, kdy jsme inkasovali branku v samotném závěru." 

Jakub Drapač: První poločas byl z obou stran herně vyrovnaný. Hráče jsme před zápasem upozorňovali na nebezpečí standardních situací ze strany Pardubic, což se potvrdilo. Zahrávané trestné a rohové kopy domácích byly velmi nebezpečné a nakonec z jedné standardní situace jsme dostali gól. Brát vyrazil míč Ptáčkovi na nohu, ten nestačil již reagovat a míč si srazil do brány. Druhý poločas byl zcela herně v naší kompetenci. Pardubice jsme přehrávali jak technicky, tak i fyzicky. Z našeho velkého až drtivého tlaku se rodily gólové šance, které jsme bohužel neproměnili. Ale v 78. minutě se urodilo vyrovnání po sklepnutí Rajnocha a pohotové střele Hájka a v 90. minutě si tito dva hráči role prohodili a zaslouženě jsme nepříznivý vývoj otočili v náš prospěch. Poděkování patří všem hráčům za vynikající (trpělivý) výkon, také děkujeme trenérům U17 za výpomoc s hráči, kteří se neztratili a rodičům za projevenou podporu.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Moderní kamerový systém dohlíží na bezpečnost v Malšovické aréně

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií zahájen

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín