FK Mladá Boleslav
FC Hradec Králové3:0

6. kolo, sobota 15. 9. 2018, 11:00

FK Mladá Boleslav

FC Hradec Králové

3:0
1:0

33. Bičiště, 69. Blažíček, 87. Milner

FK Mladá Boleslav: Barták - Zmij, Kalabis, Böhm, Skramuský - Blažíček, Mašek - Pech, Provazník (88. Vozáb), Bičiště (85. Para) - Milner (90. Nejeschleba)
FC Hradec Králové: Brát Jakub - Vošlajer Tomáš, Ptáček Michael, Donát Denis, Horák Daniel - Mahr Jan (45' Samko Denny), Štěrba Jakub, Kosař Jakub (70' Rybczuk Aleš), Kejř Marek (62' Rajnoch Marek) - Doležal David, Firbacher Filip

Ohlasy

Martin Mrvík, FK Mladá Boleslav: Konečný výsledek úplně neodpovídá dění na hřišti. V utkání se střídaly pasáže, kdy každý tým byl nebezpečný před brankou soupeře. Nám se herně dařilo více v první poločasu. Soupeř byl herně lepší v polovině druhé. Nakonec byl náš tým více produktivní v ofenzívě. Naopak v defenzívě jsme podali týmový obětavý výkon podpořený výkonem brankáře. Celý tým je rád, že dokázal poprvé naplno bodovat v domácím prostředí a mohl tak potěšit své fanoušky.

Jakub Drapač: Úvod utkání přinesl několik nebezpečných závarů na obou stranách, kdy obě mužstva mohla skórovat. Z jednoho takového se v obrovské šanci ocitl Firbacher, ale trefil pouze bránícího hráče. Následně se hra zklidnila, snažili jsme se hrát kombinačně, ale do nějaké výraznější šance jsme se v prvním poločase nedostali. Naopak domácí využili našeho zaváhání v rozehrávce od Vošlajera a dostali se ve 33. minutě do vedení. Druhý poločas byl herně zcela v naší režii, přimáčkli jsme domácí na jejich polovinu, vytvořili si tlak, šance, střely. Nic z toho však nemělo gólové vyústění. Za to domácím se podařilo ze dvou střel ve druhém poločase vstřelit dvě branky a výsledek tím pádem vypadá zcela jednoznačně. V dalším utkání nás v sobotu na domácí půdě čeká Plzeň.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Votroci vkročí do klíčové fáze sezóny! V neděli hostí Karvinou

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B