Juniorka po nejhorším výkonu sezony prohrála v Teplicích

2. 9. 2018   |   FC Hradec Králové
Juniorskému týmu Votroků se nepovedl zápas v Teplicích. Domácí měli od začátku navrch a zaslouženě vyhráli vysoko 3:0.
7. kolo, neděle 2. 9. 2018, 11:00

FK Teplice

FC Hradec Králové

3:0
2:0

Branky: 5. Shejbal, 32. Mustafič, 58. Čech (vlastní). Rozhodčí: Rejžek – Vaňkát, Leška. ŽK: Baftijar, Moncevičs, Shejbal – Vukčevič. 120 diváků.

FK Teplice: Němeček – Moncevičs, Soungole, Vobecký (64. Dušek), Díaz (77. Dobiáš), Hyčka, Shejbal (46. Kormunda), Baftijar (56. Vepřovský), Kodad, Švejda, Mustafič (70. Matkovič).
FC Hradec Králové: Bleha – Finěk, Čech, Locker, Gjinollari (60. Rybczuk) - Vobejda, Vukčevič (56. Kundrt) - Bičiště (68. Kocour), Soukeník, Petřík - Vorobjov.


Reportáž

V Dubí se proti Teplicím Votrokům od začátku nedařilo. Už v páté minutě se hlavou prosadil bývalý hradecký záložník Jan Shejbal a i nadále měli navrch domácí. Poločasový stav 2:0 pro žlutomodré byl z pohledu hostů ještě milosrdný. Hrálo se tvrdě a v osobních soubojích Hradečtí nestačili.

Herní projev Votroků se mírně zlepšil ve druhém poločase, pomohl i příchod vysokého Ladislava Kundrta na hrot. Jedinou velkou šanci měli hosté v závěru, kdy se testovaný ruský útočník Dmitrij Vorobjov hnal sám do zakončení, přeloboval brankáře, ale i bránu.

Hradecká juniorka tak na severu Čech utrpěla zatím nejvyšší porážku v sezoně.

Ohlasy

Karel Krejčík, trenér: "Sehráli jsme nejhorší utkání v této sezoně. Nastoupilo proti nám zatím nejlepší mužstvo, ale náš výkon to nemůže omluvit. Opět jsme nezvládli úvod utkání a soupeř nás hned v páté minutě potrestal hlavičkou z rohového kopu. Postupně jsme alespoň párkrát dobře zakombinovali, ale dva vlastní góly definitivně rozhodly. V tomto utkání se nám ukázaly naše nedostatky v plné nahotě. Chybí nám agresivita, kazíme lehké přihrávky v přechodové fázi, chybí nám sebevědomí. Čeká nás hodně práce a doufám, že si to po tomto utkání naši hráči uvědomují."

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B