Juniorka porazila Slavii 3:1

19. 8. 2018   |   FC Hradec Králové
Hradecký tým U21 si v 5. kole Juniorské ligy poradil se Slavií, i když rychle prohrával. Krásným gólem dokázal vyrovnat Jiří Miker, důrazní Danilo Vukčevič a Josef Locker přidali další trefy a Votroci zvítězili 3:1.
5. kolo, neděle 19. 8. 2018, 11:00

FC Hradec Králové

SK Slavia Praha

3:1
2:1

Branky: 6. Miker, 23. Vukčevič, 63. Locker – 2. Nabijev. Rozhodčí: Hrubeš – Pospíšil, Melichar. ŽK: Kundrt, Gjinollari – Macháček, Valenta. 300 diváků.

FC Hradec Králové: Stejskal – Čech, Kundrt, Pokorný, Locker (63. Gjinollari) - Vukčevič - Hynek (20. Bičiště), Petřík (55. Vobejda), Soukeník, Miker (89. Brůža) - Dermedjan (84. Vencl).
SK Slavia Praha: Radotič – Drozda, Bárta (73. Fukala), Mach, Nabijev, Havránek, Mitrano, Macháček (61. Petrák), Auer (80. Azilinon), Slanina (46. Vaněk), Valenta.


Reportáž

V obraně hradecké juniorky se objevila nová posila - Jakub Pokorný přišel Pod Lízátka ve čtvrtek a do sobotního utkání A týmu ještě nezasáhl. Nové složení obrany se podepsalo na tom, že už ve druhé minutě Votroci inkasovali: prosadil se Fahrid Nabijev.

Rychlá facka ale domácí probudila. Už o několik minut později vyrovnal nádhernou střelou Jiří Miker a i nadále měli Hradečtí výrazně navrch. Problémy jim chvílemi dělal jen hbitý Jonas Auer, jinak měli zápas pod kontrolou.

Votroci byli nebezpeční po centrech, zejména ze standardních situací. Po jedné z nich doslova dotlačil balon do brány Danilo Vukčevič a bylo to 2:1.

Ve druhé půli nebylo o výhře Hradce pochyb, převaha domácích se projevila i dvěma nastřelenými tyčemi a dalšími šancemi. Vítězství potvrdil důrazný Josef Locker - a bylo po zápase.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Votroci vkročí do klíčové fáze sezóny! V neděli hostí Karvinou

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B