Juniorka uhrála remízu se Spartou

6. 8. 2018   |   FC Hradec Králové
Hradecký tým U21 přivítal v dalším utkání Juniorské ligy Spartu a v pěkném utkání uhrál se silným soupeřem remízu. Tu zařídil nádherným gólem po rohovém kopu Jakub Petřík.
3. kolo, neděle 5. 8. 2018, 11:00

FC Hradec Králové

AC Sparta Praha

1:1
0:1

Branky: 78. Petřík – 4. Radwan. Rozhodčí: Slabý – Melichar, Myška. ŽK: Miker, Soukeník – Ristič, Novotný, Mustedanagič, Dudl. Diváci: 100.

FC Hradec Králové: Stejskal – Čech, Kundrt, Locker (74. Petřík), Funda - Vukčevič - Miker, Jukl, Soukeník, Gjinollari (87. Brůža) - Dermedjan (46. Bičiště).
AC Sparta Praha: Kotek – Chvátal, Chervak, Dudl, Burda, Ristič, Mustedanagič, Boula, Zuberu (65. Traore), Radwan (81. Hájek), Novotný.


Reportáž

Sparta vstoupila do utkání velmi aktivně, už po třech minutách se po rohovém kopu ujala vedení. Prvních patnáct minut diktovala tempo hry, pak se ale zápas vyrovnal a brankové příležitosti si do přestávky vypracovávali výhradně domácí - mimo jiné Dominik Soukeník a Gazar Dermedjan.

Také úvod druhé půle vyšel lépe hostům, byli jistější s míčem, měli dvě nebezpečné situace, ale v závěru se po rohu krásně trefil Jakub Petřík a zúročil několikaminutovou převahu domácích. V samém závěru zápasu měla Sparta dvě velké šance, ale Votroci obě přestáli bez úhony a uhráli remízu.

Celkově se hrál dobrý zápas, nerozhodný výsledek je jeho spravedlivým vyústěním.

Fotogalerie

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B