Prodej permanentek! Získejte své místo v nové aréně

8. 6. 2023   |   FC Hradec Králové
Od čtvrtečních 9:00 probíhá volný prodej permanentek na ročník 2023/24. Tyto lístky lze od rána pořídit on-line formou či v kamenné prodejně fanshopu JAKO, kam také tentokrát v brzkých hodinách dorazili fanoušci Votroků, aby celosezónní vstupenky obstarali.

Permanentky do nové arény můžete pořídit zde 


Prodej permanentek do nové multifunkční arény je zahájen! Královéhradečtí fotbalisté se vrací domů a všichni jejich fanoušci mohou získat celosezónní vstupenku. Pořídit ji lze on-line formou skrz odkaz výše či v kamenné prodejně fanshopu JAKO (Nerudova 18, Hradec Králové). Zde bude prodej těchto lístků probíhat každé úterý a čtvrtek (9:00 – 16:30) až do konce července.

Také tento čtvrtek dorazila před kamennou prodejnu fanshopu JAKO skupina hradeckých příznivců, která si nejrychleji zajistila celosezónní lístky do nové arény. Nyní už může vyhlížet první zápas Votroků ve městě pod Bílou věží. Ten by se měl odehrát na začátku srpna.

Kategorie a ceny permanentek

  • 1. kategorie – cena 3800,- Kč
  • 2. kategorie – cena 3000,- Kč
  • 3. kategorie – cena 2400,- Kč

Upozornění: Do ceny jsou počítány také zápasy MOL Cupu a nadstavby. Sektor "G" bude vyhrazen vlajkonošům domácího celku, počítejte prosím s tím, že diváci v tomto sektoru nebudou sedět na sedačkách.

Slevy na permanentky

  • Členové fanklubu: sleva 495,- Kč na libovolnou permanentku (po odečtení z ceny za 3. kategorii se dostáváme na symbolickou hodnotu 1905,- Kč).
  • Držitelé permanentek ze sezóny 2022/23: sleva 1000,- Kč na libovolnou permanentku (jedna permanentka ze sezóny 2022/23 = sleva 1000,- Kč na jednu permanentku do nové arény).
  • Držitelé Votrok karty: sleva 10 % na libovolnou permanentku (jedna Votrok karta = sleva 10 % na jednu permanentku).
  • Slevy nelze kombinovat a bude možné je využít pouze na prodejním místě (kamenná prodejna JAKO).

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Moderní kamerový systém dohlíží na bezpečnost v Malšovické aréně

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií zahájen

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín