Do Hradce přichází Štěpán Harazim z Opavy

2. 6. 2021   |   FC Hradec Králové
První novou tváří, jejíž příchod do Hradce se podařilo po postupu dotáhnout, je obránce Štěpán Harazim. Dvacetiletý krajní bek přichází na přestup ze Slezského FC Opava. „Vidíme v něm dobrý potenciál do budoucna,“ říká sportovní ředitel Jiří Sabou.

První novou tváří mezi Votroky po postupu do nejvyšší soutěže je mladý pravý obránce Štěpán Harazim. Přichází ze SFC Opava a v Hradci podepsal smlouvu na tři roky. „Je to mladý hráč na pravou stranu obrany, může hrát i nalevo. I ve svém mladém věku má ligové zkušenosti a je to typ moderního beka – má snahu podporovat útok, často nabíhá za obranu a má dobrý centr. Vidíme v něm dobrý potenciál do budoucna,“ říká sportovní ředitel Jiří Sabou.

Harazim, který v červenci oslaví jedenadvacáté narozeniny, má na svém kontě čtyřiadvacet zápasů v nejvyšší soutěži (z toho tři v loňské nadstavbě). V uplynulé sezoně zasáhl ve FORTUNA:LIZE do sedmnácti zápasů a v prosinci si připsal svůj první ligový gól do sítě Mladé Boleslavi. Ke svým novým spoluhráčům v Hradci se připojí na startu přípravy 17. června.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Odstartoval prodej lístků na poslední domácí duel sezóny

Aktuální zprávy

Pokračování evropské jízdy na severu! Votroci zamíří do Teplic

Mládež - reportáž

Hradečtí duel se Žižkovem zvládli, rozhodla Žaludova dělovka