Proti Dukle i s testovanými hráči

25. 1. 2021   |   FC Hradec Králové
Votroky čeká poslední zápas zimní Tipsport ligy, v úterý v Horních Počernicích změří síly s Duklou. Budou u toho i dva hráči, kteří přišli do Hradce v pondělí na zkoušku. Utkání začíná v 10.30 a přímým přenosem ho bude vysílat stanice Nova Sport 1.

V sobotu se vrátili z kondičního soustředění, v neděli měli volno, po jednom pondělním tréninku se Votroci opět vrátí k fotbalu. Jejich soupeřem v zimní Tipsport lize bude Dukla Praha. „Jsme rádi, že jsme v pátek mohli využít hřiště ve Vrchlabí. Hráči ale určitě budou mít těžší nohy. Tohle je takový aktivační týden, zaměřený z osmdesáti procent na kondiční přípravu nespecifickou formou, z dvaceti specifickou spojenou s fotbalem. V podobném mikrocyklu budeme pokračovat ještě týden,“ předpovídá hlavní trenér Zdenko Frťala.

Tomu se ukážou i dva hráči, kteří se v pondělí k Votrokům připojili na zkoušku – pětadvacetiletý Černohorec Miloš Vučić, který naposledy působil v Budućnosti Podgorica je pravý obránce nebo záložník, devatenáctiletý Nigérijec Seun Egbewole přiletěl z akademie v Lagosu a je zvyklý hrát na pozici levého, případně pravého křídla. „Určitě dostanou dost prostoru na to, aby nám ukázali, co v nich je,“ slibuje Frťala.

Utkání proti Dukle Praha se hraje od 10.30 na hřišti s umělou trávou v Horních Počernicích bez přítomnosti diváků. Přímým přenosem ho vysílá stanice Nova Sport 1.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií zahájen

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín