Votroci vybrali přes 30 tisíc pro brankáře Radima Nováka

17. 1. 2020   |   FC Hradec Králové
Na novoročním večírku s partnery klubu proběhla charitativní tombola, jejíž výtěžek poputuje vážně nemocnému trenérovi mládeže FK Teplice a bývalému brankáři FK Ústí nad Labem Radimu Novákovi. K částce z tomboly přibude výtěžek sbírky mezi hráči v kabině A týmu a klub FC Hradec Králové tak fotbalistu podpoří více než 30 tisíci korunami.

Klub FC Hradec Králové tradičně spolupracuje s nadačním fondem Sport Hradec Cup, který podporuje rodiny s hendikepovanými dětmi. „Tentokrát nás oslovil obránce Michal Leibl s informací o vážné chorobě svého bývalého spoluhráče Radima Nováka, tak jsme se se Sport Hradec Cupem dohodli, že letos výtěžek z tomboly pošle fond právě jemu,“ vysvětluje manažer PR a komunikace klubu Michal Petrák.

K částce, kterou vynesl prodej losů do tomboly, se s vlastní sbírkou přidali i hráči A týmu. Na pomoc Radimu Novákovi tak z Hradce Králové poputuje přes 30 tisíc korun. „Radim za Hradec nikdy nehrál, ale je fotbalista, jeden z nás. Jsem rád, že se k tomu klub a Sport Hradec Cup takhle postavily,“ říká Michal Leibl.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Tisková zpráva

FC Hradec Králové proti rasismu

Aktuální zprávy

První otevřený trénink se v Malšovické aréně parádně vydařil

Aktuální zprávy

Pouť do Evropy začíná! Votroci přivítají Olomouc