Do akce VOTROCI SOBĚ se zapojil předseda FAČR Martin Malík

28. 11. 2019   |   FC Hradec Králové, foto: FAČR
Akce Votroci sobě, kterou chce klub FC Hradec Králové ukázat podpořit výstavbu nového stadionu, má ohlas napříč republikou. Zapojil se i předseda FAČR Martin Malík, který zároveň vyzývá k podpoře celé fotbalové hnutí.

Už čtrnáct dní běží akce Votroci sobě, zapojují se do ní fanoušci, kluby z Královéhradeckého kraje i odjinud, bývalí i současní hradečtí fotbalisté, firmy a naposledy i předseda FAČR Martin Malík. „Každý nový stadion v Česku, který vznikne, je pro rozvoj českého fotbalu žádoucí. Pokud mohu svoji malou mírou v tomto směru také pomoct, neváhám ani chvíli a zároveň apeluji i na všechny ostatní, kteří mohou být v tomto směru prospěšní opravdu dobré fotbalové věci,“ vzkazuje nejvyšší muž českého fotbalu směrem k celému hnutí.

Ten přislíbil přispět k výstavbě nového Malšovického stadionu částkou deset tisíc korun, zarezervoval si políčko v jedné z branek. „Podobnou iniciativu je potřeba ocenit, protože solidarita je pojem, který ve spojení se sportovním prostředím není samozřejmostí. O to více se mi myšlenka celá akce líbí,“ říká předseda FAČR.

Během prvních čtrnácti dnů už se částka, kterou všichni dosavadní podporovatelé přislíbili, přehoupla přes první milion.

Všechny informace k akci VOTROCI SOBĚ najdete ZDE.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B