KP Háječek

9. 9. 2019   |   u10
2. kolo Krajského přeboru starších přípravek

Hrálo se 5+1, na dvou hřištích, 2x 20 minut.

Sestava

Brezovský, Bruna, Cicko, Hawillo, Hochmann, Kraus, Kovář, Linhart, Macák, Martin, Pěnkava, Pižl, Snížek, Svatoň, Tejchman, Zima


FC Hradec Králové - FK Náchod  30:5

(Hawillo 5, Kraus 4, Pěnkava 4, Martin 3, Snížek 3, Svatoň 3, Zima 2, Macák 2, Hochmann 2, Brezovský, Pižl)

FC Hradec Králové - MFK Trutnov  39:2

(Cicko 6, Kraus 4, Pěnkava 4, Brezovský 4, Snížek 4, Svatoň 3, Zima 3, Tejchman 2, Macák 2, Kovář 2, Pižl 2, Hawillo, Bruna, Linhart)


Komentář:

V Krajském přeboru jsme narazili na soupeře z Náchoda a Trutnova. Oba týmy měli jedno hřiště složené z ročníku 2009 a druhé z ročníku 2010. Na hřišti, kde jsme bojovali se staršími kluky, jsme předvedli v obou zápasech velmi zodpovědné výkony. Směrem dozadu jsme dobře obsazovali hráče a v každém souboji jsme byli důrazní a draví. Občas se nám nepodařilo správně vystoupit, ale v tomhle ohledu byl vidět pokrok. Směrem nahoru jsme chtěli hrát více kombinačně. To se nám vcelku dařilo, kluci nám předvedli mnoho parádních akci, při kterých jsme mohli jenom tleskat.  Občas nám jen chyběl větší klid ve vyhodnocení situací nebo naopak větší rychlost provedení. Určitě byl vidět i posun v součinnosti více hráčů v nábězích, odskakování do volných prostorů, přesto ve výběru místa máme nedostatky na kterých budeme pracovat. Největší plus vidíme v nasazení a chuti s jakou kluci oba zápasy odehráli a týmovým výkonem si zaslouženě došli pro vítězství. 

Kluci, díky.


Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Základní část jde do finále. Votroci vyrazí do Liberce

Aktuální zprávy

Program otevřeného tréninku pro školy a veřejnost

Aktuální zprávy

Víkendový program Votroků