PU RMSK/Chlumec

9. 9. 2019   |   u11
...přátelák na Háječku

V sobotu dopoledne jsme na Háječku odehráli PU s RMSK NB / Chlumec n/C. Utkání se hrálo na perfektně připraveném hřišti v rozestavení 6+1 a hrací čas byl 4x25minut a poslední utkání mezi sebou 2x25minut. 

Sestava: Balucha, Coggan, Čejka, Dvořák, Fejglová, Hoffman, Jirásek, Jiroušek, Kosař, Macek, Matějů, Novák, Placák, Starý, Voltr, Wenke, Zadrobílek


FC HK : RMSK/Chlumec 14:8
(7:1, 4:3, 3:4, 0:0)

Branky: Voltr, Wenke 2x, Hofmann, Kosař 3x, Dvořák, Jirásek, Matějů 2x, Zadrobílek, Starý, Balucha


Hodnocení:

K utkání jsme nastoupili s cílem zlepšit v útočné fázi pohyb hráčů bez míče, na kterém pracujeme s tréninku. V této činnosti jsme mohli zaznamenat určitý posun, ale stále nám dělá problém součinnost více hráčů, kdy nám někteří hráči úplně vypadávají ze hry. Stává se nám, že máme v pohybu pouze 1-2 hráče, kteří jsou nejblíže míči, kdy takovéto situace jsme schopni vyřešit, ale poté naše akce nemají další návaznost. Musíme také zapracovat na využívání volných prostorů. Často jsme přicházeli o míče právě díky tomu, že jsme naše útočné akce vedly přes zhuštěné prostory. Náš celkový projev hodnotím pozitivně, ale určitě musíme zapracovat na větším zapojení všech hráčů na hřišti a to jak v defenzivní tak také v ofenzivní činnosti.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B