Čtrnáctka veze z Meteoru vysoké vítězství.

12. 3. 2018   |   esebo
V prvním jarním mistrovském utkání podali starší žáci dobrý výkon a nastříleli Meteoru devět branek.
14. kolo, neděle 11. 3. 2018, 15:45

FK Meteor Praha

FC Hradec Králové

1:9
0:3

branky: 16' Pospíšil (Musil), 28' Jurčenko (Šichan), 35' Jurčenko (Krotil), 38' Konečný (Pospíšil), 41' Jurčenko (Holub), 45' Pospíšil (Chudý), 46' Jurčenko (Holub, Chudý), 55' Pospíšil, 63' Pospíšil (Jurčenko)

FC Hradec Králové: Vlk Pavel - Šichan Petr, Musil Matěj, Veselý Štěpán, Holub Denis - Krotil Štěpán (45' Brdička Filip), Chudý Petr, KonečnýJakub, Tomek Adrian Tomáš - Pospíšil David, Jurčenko David

Ohlasy

Martin Štěpán, trenér FC Hradec Králové U14: V prvním jarním mistrovském utkání jsme navázali na povedený výkon ze Strahova. V úvodu na nás soupeř vlétl, ale my jsme působili sebevědomě a nenechali jsme se agresivní hrou rozhodit. První dvě šance ještě góly neskončily, ovšem z té třetí už jsme otevřeli skóre. Meteor jsme mačkali na jeho polovině, ale vypracované šance se nám nedařilo proměňovat a houževnatý výkon soupeře nám dělal problémy, protože jsme se mu chvílemi začali přizpůsobovat. Druhý gól vše definitivně uklidnil a dění na hřišti jsme měli pod naprostou kontrolou. Ve druhém poločase jsme ještě 2 x trefili břevno. Mrzí nás, že jsme nedali desátý gól a také to, že jsme zbytečně inkasovali po podcenění jednoduché situace ve straně hřiště. Chtěl bych ocenit hru soupeře, který se i přes výraznou porážku snažil o konstruktivní pojetí fotbalu. Naše hráče chválíme za předvedený výkon a v příštím týdnu se musíme ještě zlepšit!

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Program otevřeného tréninku pro školy a veřejnost

Aktuální zprávy

Votroci míří pod Ještěd, v neděli se střetnou s Libercem

Aktuální zprávy

Na duel se Slavií zbývají poslední lístky