Mladší dorost ve východočeském derby neuspěl

22. 5. 2018   |   esebo
Sedmnáctka se vrací z Pardubic bez bodu.
30. kolo, sobota 19. 5. 2018, 12:30

FK Pardubice

FC Hradec Králové

3:1
1:1

branky: 12. Lebiš, 47. Lebiš, 72. Kubart10. Kejř

FK Pardubice: Horníček – Dastych, Lebiš (66. Řezníček), Sychra (75. Polívka), Gočaltovský, Formáček, Řehák (C), Flůídr, Kubart, Kurka, Pitter (64. Balog)
FC Hradec Králové: Král Marek - Hak Vratislav, Kiec Martin, Poláček Marek, Podsadlo Štěpán - Vošlajer Tomáš, Kosař Jakub, Štipák Jakub, Lihařík Vojtěch - Kejř Marek, Šípek Matěj (55' Šaněk Marek)

Ohlasy

Jakub DrapačDnešní utkání nám po herní stránce nevyšlo. Míč nás neposlouchal, odskakoval od nohy, vázla rozehrávka, všude jsme byli Ti druzí. Přesto jsme se dostali do vedení, kdy po krásné akci z pravé strany Vošlajer našel Kejře, který nás dostal do vedení. To nám ale netrvalo dlouho, když domácím se hned další minutu podařilo srovnat po centru ze strany a závaru v malém vápně. Po pár minutách jsme si vytvořili další šanci, kdy Kosař pálil ze střední vzdálenosti, domácí brankář střelu vyrazil a dorážejícího Šípka bravurním zákrokem vychytal brankář podruhé. Druhý poločas byl herně obdobný prvnímu. V 46. minutě se domácí dostali do vedení, když domácí útočník hlavou chladnokrevně využil centrovaný míč z naší levé strany. Do konce utkání jsme si ještě nějaké šance vytvořili, zejména tu po rohovém kopu z 72. minuty, kdy jsme propadlý míč nedokázali dobře trefit a z následného brejku nás domácí potrestali potřetí. Domácím gratulujeme k vítězství.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Votroci míří pod Ještěd, v neděli se střetnou s Libercem

Rozhovory

Dobrá forma? Snažím se to brát s pokorou, směje se Štěpán Harazim

Aktuální zprávy

Víkendové výsledky Votroků