Mladší dorost proti Slavii bez bodu

17. 5. 2018   |   esebo
Špatné vstupy do obou poločasů negativně poznamenaly výsledek utkání hradecké sedmnáctky proti pražské Slavii.
29. kolo, sobota 12. 5. 2018, 13:15

FC Hradec Králové

SK Slavia Praha

0:5
0:2

branky3. Starý, 26. Eichler, 41. Žambůrek, 73. Matěj, 77. Vít

FC Hradec Králové: Bleha Jaroslav - Zámečník Pavel, Kiec Martin, Poláček Marek, Podsadlo Štěpán - Kosař Jakub - Hak Vratislav, Štipák Jakub, Kejř Marek, Šaněk Marek (54' Lihařík Vojtěch) - Šípek Matěj (59' Hájek Lukáš)
SK Slavia Praha: Sirotník – Starý, Walter, Kubáň (71. Schneider), Zeronik (59. Bývalec), Hošek, Vít, Kubiš, Žambůrek (62. Křišťan), Vincour, Eichler (C)

Ohlasy

Jakub DrapačVstup do utkání nám vůbec nevyšel. Již ve 3. minutě jsme se nechali u brankové čáry lacino obejít a hosté se dostali do vedení. Poté jsme se herně osmělili, hráli jsme aktivně, vytvořili si šance po pěkných akcích, gól jsme však vstřelil nedokázali. Byli to naopak hosté, kteří se v prvním poločase dostali do dvoubrankového vedení. I přesto naše hra do útočné fáze snášela určité parametry. Bohužel nám nevyšel vstup ani do druhého poločasu, kdy se hostům hned v úvodu podařilo dát třetí gól a bylo téměř rozhodnuto. I přesto jsme si do konce zápasu další gólové příležitosti vypracovali, ve většině z nich nás ale soupeřův gólman vychytal. Slavia potvrdila svoji kvalitu, kdy prakticky každou příležitost zužitkovala v branku a zaslouženě vyhrála.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Aktuální zprávy

Týdenní program Votroků