FC Hradec Králové
1.FK Příbram3:1

19. kolo, neděle 25. 2. 2018, 11:00

FC Hradec Králové

1.FK Příbram

3:1
0:1

Branky: 58. Miker, 61. Šípek, 83. Vukčevič - 36. Jandera, ŽK: 28. Kropáček - 90. Ric, Počet diváků: 80

FC Hradec Králové: Vízek - Mudra, Čech, Martinec, Pejer (76. Kundrt)- Jukl - Zorvan, Chocholatý, Miker - Kropáček (46. Vukčevič), Šípek (84. Holeš R.)
1.FK Příbram: Kočí – Šíma (46. Petrlík), Vávra, Kilián, Schwendt (72. Puchmertl), Ric, Mustafič (72. Jílek), Lukavský (46. Pecka), Jandera, Průcha, Antwi (61. Benda).


Reportáž

Úvod duelu byl oboustranně nervózní a na kopačkách hráčů se množily nepřesnosti. S postupem času byli mírně aktivnější domácí, ale své rodící se možnosti v nebezpečné šance přetavit nedokázali. To hosté udeřili ze své první šance, a to devět minut před koncem půle. K míči se dostal Rostislav Jandera a přesnou ranou dostal hosty do vedení.

Více toho první půle nenabídla, a tak si hosté do té druhé přenesli jednobrankový náskok. Oba celky několikrát vystřídaly, což nakonec pomohlo hlavně domácím. Po necelé hodině hry se totiž votroci dočkali vyrovnání, když se prosadil kanonýr Jiří Miker, který tak zužitkoval tlak svého celku.

A to nebylo ze strany domácích vše. Už za další dvě minuty se diváci na východě Čech mohli radovat znovu, když se do zakončení prodral Jakub Šípek a poprvé v zápase strhl vedení na stranu Hradce Králové. Hradečtí po skvělé tříminutovce byli pochopitelně na koni a měli více ze hry. To hosté se snažili s přibývajícím časem vsadit vše na jednu kartu a tlačit se dopředu, ale větší tlak si nevypracovali.

Naopak sedm minut před koncem využil jejich zaváhání v obraně nabíhající Danilo Vukčevič, který zvýšil na 3:1 a potvrdil tříbodovou výhru domácí. Votroci tak zvládli ve druhém poločas obrátit duel a Příbramští se vracejí domů bez bodů.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar