Ani zlepšená hra v druhé půli ke gólu nevedla

1. 12. 2019   |   Redakce
Starší žákyně v omlazené sestavě se na liberecké umělce střelecky neprosadily.
8. kolo, sobota 9. 11. 2019, 15:00

FC Slovan Liberec

FC Hradec Králové

0:3
0:0
FC Hradec Králové: Mikanová - Soukalová, Kalousová, Schánělová, Dobrozemská, Jiřičková, Hrušková, Paulů, Jelínková, Koudelová, Baliharová Střídaly: Janouchová, Plachá, Habočíková, Pražáková


Reportáž

Od první minuty měli více ze hry domácí. Využívali své fyzické převahy a ještě k tomu nám dělalo problém se přizpůsobit podmínkám. Hrálo se za deště na umělé trávě a nějakou dobu nám trvalo, než jsme si zvykli na jiný odskok a skluz míče. Postupem času se obraz hry vyrovnal. Moc příležitostí ke skórování jsme neviděli a v první půli se hrálo většinu času mezi velkými vápny. Po změně stran jsme se zlepšili. Zpřesnili jsme hru a byli jsme nebezpečnější než soupeř. V druhém poločase jsme si branku zasloužili, ale bohužel se nám ji nepodařilo i přes některé šance vstřelit. Nejblíže k přesnému zásahu měly Eliška Baliharová a Domča Plachá. Zápas skončil bez branek a tudíž následoval penaltový rozstřel, ve kterém jsme prohráli. Obvykle naše úspěšné střelkyně ze značky pokutového kopu tentokrát selhaly.

Ohlasy

Radek Musil, trenér FC HK: Mrzí mě, že se nám nepodařilo v druhé půli skórovat. Překonat šikovnou gólmanku bylo pro nás těžké. Naše obrana v nuceně pozměněném složení pracovala velice dobře. Při absenci několik hráček jsme měli poprvé v sezóně prostor vyzkoušet mladší žákyně v lize starších na velkém hřišti. Všechny tři byly pro naši hru přínosem a děkuji jim za pomoc. Domča Plachá mohla dokonce skórovat. Zápas byl nakonec rozhodnutím DCK kontumován v náš prospěch. Nasadit do utkání juniorskou reprezentantku Černou, to bylo pro nás už příliš. Další hráčky hrající na černo včetně gólmanky jsme neřešili.

Fotogalerie

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B