FC Hradec Králové U17 - 1.FK Příbram U17 2:1 PEN (1:0)

26. 5. 2019   |   Tomáš Ibrmajer
Dva body z posledního utkání na Bavlně...
27. kolo, sobota 25. 5. 2019, 13:15

FC Hradec Králové

1.FK Příbram

2:1pen
1:0

Branky a (asistence): 32. Jonáš (Březák)

FC Hradec Králové: Král - Semerák, Zawada, Dostál, Kadrmas - Jonáš, Janečka, Novotný - Hájek (55. Hodač), Hlaváč, Březák (62. Kedroň)
1.FK Příbram: Matějka - Čížek, Vošmik, Hrudka, Habart (67. Broda), Kudelňák (46. Lisý), Landa, Patrovský, Nikl, Vott, Dvořák


Reportáž

Ihned od začátku zápasu jsme si vytvářeli územní převahu a byli dostatečně aktivní. Zkraje utkání trefil Březák po pěkné akci tyč a i další ofenzivní hráči měli k dispozici několik zajímavých šancí. Ujala se až přesná přízemní střela Jonáše zpoza vápna. Prvních pětatřicet minut jsme hráli solidně, důrazně s aktivitou a přesnou kombinací. Ke konci poločasu jsme však polevili, ustoupili jsme od rychlé kombinace a místo toho nakopávali míče a nepodrželi balon. Po přestávce se hra obrátila, hosté kombinovali a byli aktivnější. My jsme s přibývajícím časem více a více druhou půli nezvládali, jen jsme se bránili a naše hra byla utrápená. Nechali jsme hosty lacino vyrovnat a totálně vyklidili pole, nehráli jsme a nestíhali. Až v posledních minutách jsme si dokázali vytvořit šanci a na chvíli se usadit u vápna hostí, ale navíc jsme se nezmohli. Zápas šel do penaltového roztřelu, který jsme tentokrát zvládli a tak jsme po velice rozpačitém výkonu získali cenné dva body.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Poslední kolo základní části! Pod Lízátka přijede pražská Slavia

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Aktuální zprávy

Víkendové výsledky Votroků