MU: SK Sigma Olomouc U17 - FC Hradec Králové U17 1:2 (0:0)

21. 4. 2019   |   Tomáš Ibrmajer
Tři body z venkovního zápasu...
30. kolo, středa 17. 4. 2019, 13:15

SK Sigma Olomouc

FC Hradec Králové

1:2
0:0

Branky a (asistence): 77. Galus - 54. Hlaváč (Jonáš), 80. Jonáš

SK Sigma Olomouc: Vítek R. - Slavíček (80. Vítek F.), Černý, Sklenář, Judas - Nováček, Vybíral P. (62. Galus L.), Daněk - Raclavský, Kašpárek, Uriča F. (80. Špatný)
FC Hradec Králové: Král - Hak, Zawada, Baloun, Kadrmas - Jonáš, Dostál, Hodač (86. Janečka) - Hájek (90. Kedroň), Hlaváč, Březák (81. Kalina)


Reportáž

Zpočátku to byli domácí, kteří byli silnější na míči a nebezpečnější do ofenzivy. Vytvořili si několik závarů po standardních situací a dvě velké šance, ale ani jednu z nich neproměnili. Postupem času jsme se oklepali i my, herně jsme se zlepšovali a předvedli i několik rychlých kontrů, ovšem žádné naše zakončení nebylo pro domácího brankáře nebezpečné. V první půli jsme tedy především poctivě bránili a odráželi útoky domácích. Ve druhé půli jsme k důsledné a organizované hře přidali i více zakončení. Dařila se nám kombinace uprostřed hřiště a rychlými akcemi jsme se dostávali na dostřel domácí branky. Jeden z protiútoků dokázal po přihrávce Jonáše zužitkovat Hlaváč, který se prosadil v situaci 1v1. Poté jsme měli ještě několik akcí, které volaly po lepším řešení a tedy po gólu. Domácí se snažili o vyrovnání, také měli několik šancí, jednu z nich proměnili a vyrovnali. Nám se však za pár vteřin podařilo vstřelit rozhodující branku utkání. Po další rychlé a přímočaré kombinaci jsme měli dobrou příležitost v podobě trestného kopu u vápna domácích. Exekuce se ujal Jonáš a nádhernou střelou nás poslal do vedení. V posledních minutách jsme na hřišti nechali vše a společnými silami uhájili cenné vítězství. Všichni hráči zaslouží pochvalu za běhavý, poctivý a zodpovědný výkon.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Program otevřeného tréninku pro školy a veřejnost

Aktuální zprávy

Votroci míří pod Ještěd, v neděli se střetnou s Libercem

Aktuální zprávy

Na duel se Slavií zbývají poslední lístky