MU: FC Hradec Králové U17 - Dynamo České Budějovice U17 2:1 PEN (0:0)

26. 3. 2019   |   Tomáš Ibrmajer
Vydřené dva body v domácím prostředí...
18. kolo, sobota 23. 3. 2019, 14:15

FC Hradec Králové

SK Dynamo Č. Budějovice

2:1pen
0:0

Branky a (asistence): 90. Kadrmas (Březák) - 70. Kousal

FC Hradec Králové: Král - Hak, Zawada, Baloun, Kalina - Jonáš, Dostál (82. Jelínek), Kedroň (55. Novotný) - Hájek (65. Březák), Šípek, Hodač (75. Kadrmas)
SK Dynamo Č. Budějovice: Lerch - Kousal (76. Mašek), Hudeček, Česák, Bízek - Krch, Perina (62. Petr), Pineau (85. Pravda), Bicenc, Bastl (73. Schönbauer) - Vítovec


Reportáž

Již od začátku utkání jsme měli v poli mírně navrch, avšak naše kombinace byla často kostrbatá, pomalá a místy nepřesná. Chyběl nám moment překvapení a větší tlak na vstřelení gólu. I přesto všechno jsme si v prvním poločase vypracovali 3-4 gólové momenty, které jsme však nedokázali využít. Soupeř svoje dvě šance, které jsme mu svoji naivitou nabídli, také nevyužil a tak poločas skončil bez branek. Ve druhé půle se hrál téměř totožný fotbal jak v předchozí pětačtyřicetiminutovce. My jsme se snažili o časté zakončení, avšak naše koncovka byla buď nepřesná nebo se několikrát skvěle vyznamenal hostující gólman. Soupeř poctivě bránil a čekal na naše chyby, jedna přišla dvacet minut před koncem, když hosté z trestného kopu vstřelili úvodní gól zápasu. Nás obdržená branka na pár minut zaskočila, ale nakonec jsme si vypracovali závěrečný tlak na vyrovnání. V něm dlouho kraloval hostující brankář, všechny naše šance pochytal, ale na poslední střelu zápasu byl krátký. Po přihrávce Březáka se totiž prosadil Kadrmas a vyrovnal. Z penaltového rozstřelu bereme bod navíc. Hráči zaslouží pochvalu za obrovskou snahu utkání zlomit ve svůj prospěch, minusem je ale spousta neproměněných šancí.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B