MU: MFK Karviná U17 - FC Hradec Králové U17 1:2 (1:1)

17. 3. 2019   |   Tomáš Ibrmajer
Tříbodový obrat v Karviné...
17. kolo, sobota 16. 3. 2019, 16:15

MFK Karviná

FC Hradec Králové

1:2
1:1

Branky a (asistence): 40. Jurčák - 45. vlastní Fukala (Šípek), 84. Dostál (Hájek)

MFK Karviná: Herdzina - Michálek, Stuchlík, Dadak, Fukala (58. Blatoň) - Vrbka, Goj, Jurčák (58. Rychtařík), Přichystal (88. Lukáš) - Zych (46. Popov), Molitorisz (58. Bystřičan)
FC Hradec Králové: Čábelka - Hak, Zawada, Dostál, Kalina - Jonáš (89. Baloun), Janečka, Kedroň (63. Novotný) - Hodač (84. Kadrmas), Šípek (70. Jelínek), Hájek


Reportáž

V prvním poločase jsme nepodali nějak zvlášť dobrý výkon. Kromě toho, že jsme měli problémy v osobních soubojích jsme ani směrem do ofenzivy nepředvedli skoro žádné pohledné akce. Byli jsme málo aktivní a odvážní 1v1 a netlačili jsme se do zakončení. Ke konci půle jsme zaspali při rohovém kopu domácích a ti se tak ujali vedení, ovšem ještě před odchodem do kabin se nám podařilo snížit po centru Šípka s velkým přispěním domácí obrany. Po změně stran se náš výkon s přibývajícím časem stále zlepšoval. Aktivní a kombinační hrou jsme se čím dál častěji dostávali na dostřel domácí branky, byli jsme nebezpeční a hráli více náročně. To se nám nakonec vyplatilo, když pár minut před koncem Dostál usměrnil skvěle zahraný rohový kop Hájka za záda domácího brankáře. V nastavení jsme ještě museli ubránit sérii rohových kopů a centrů do vápna. Díky obětavosti, ochotě celého týmu a v poslední vteřině výbornému zákroku Čábelky se nám vítězství nakonec podařilo uhájit. Chválíme celý tým zejména za výkon ve druhé půli a konečný obrat v utkání.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Program otevřeného tréninku pro školy a veřejnost

Aktuální zprávy

Votroci míří pod Ještěd, v neděli se střetnou s Libercem

Aktuální zprávy

Na duel se Slavií zbývají poslední lístky