MU: FC Hradec Králové U17 - FC Baník Ostrava U17 1:3 (0:1)

10. 3. 2019   |   Tomáš Ibrmajer
Prohra v domácím utkání...
16. kolo, pátek 8. 3. 2019, 14:15

FC Hradec Králové

FC Baník Ostrava

1:3
0-1

Branky a (asistence): 74. Jonáš (Šípek) - 35. Holub, 67. Barkov, 72. Barkov

FC Hradec Králové: Čábelka - Hak, Zawada, Dostál, Kalina - Jonáš, Janečka, Šípek - Hájek (76. Jelínek), Novotný (67. Kedroň), Březák (58. Hodač)
FC Baník Ostrava: Baránek - Zouhar, Říha, Tamajka, Sotorník (76. Stoklásek) - Knedla, Drozd - Šigut, Harušťák (11. Madecki (76. Holaň)), Konečný - Holub (61. Barkov)


Reportáž

Začali jsme celkem solidně, aktivní a důraznou hrou jsme získávali spoustu míčů ve středu pole. Naše ofenzivní akce však neměly patřičnou přímočarost, přesnost a důraz zejména u pokutového území soupeře, často jsme tak vykombinovali až k vápnu hostí, ale většinu našich akcí jsme nedokázali proměnit v nebezpečné zakončení. To soupeř nebezpečnější byl, zejména po stranách a centrech, po jednom z nich a dorážce se hosté ujali vedení a poločas tak skončil příznivěji pro ně. Po změně stran jsme se na chvíli nechali zatlačit, byli jsme všude pozadu a agresivnější soupeř měl více ze hry. Když se zdálo, že jsme hostující tlak ustáli a hra se vyrovnávala, nabídli jsme hostům během pěti minut dvě jasné šance, které proměnili a rázem to bylo o tři branky. I když jsme ihned snížili krásnou kombinační akcí a poté se hrál fotbal nahoru-dolů se spoustou ofenzivních akcí na obou stranách, branka již na žádné straně nepadla a my tak odešli z domácího utkání poraženi. Je třeba se z chyb poučit a příště podat ještě koncentrovanější výkon. I přes konečný nepříznivý výsledek jsme ale sehráli zajímavé utkání a hráči zaslouží pochvalu za předvedené výkony.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Základní část jde do finále. Votroci vyrazí do Liberce

Aktuální zprávy

Program otevřeného tréninku pro školy a veřejnost

Aktuální zprávy

Víkendový program Votroků