Na Julisce jsme skórovali pětkrát

19. 11. 2018   |   zen Starší Žákyně
Z Julisky si starší žákyně odvezly jasné vítězství, které mělo být mnohem vyšší. Hodně šancí zůstalo nevyužité.
9. kolo, neděle 18. 11. 2018, 15:00

FK Dukla Praha

FC Hradec Králové

0:5
0:3

Branky: 10. Jarochová, 22. Baliharová, 32. Miculyčová, 38. Vodová, 48. Vodová

FC Hradec Králové: Kroulíková - Gernatová, Sirůčková, Novotná T., Repiská, Kalousová, Zemanová, Novotná G., Vodová, Miculyčová, Jarochová Střídaly: Schánělová, Baliharová, Hrušková


Reportáž

Na Julisce jsme se utkali s aktuálním posledním týmem ligy. Rozdíl v postavení v tabulce byl znatelný od první minuty. Bylo otázkou času, kdy se nám podaří překonat šikovnou brankářku Dukly. V desáté minutě dostala míč do sítě Anička Jarochová. Její střelu domácí gólmanka stačila vyrazit nad sebe, ale cestě do branky nezabránila. Druhý přesný přidala Eliška Baliharová a už nebylo pochyb o tříbodovém zisku. Potřetí jsme se mohli radovat po sólovém úniku a přesné střele Ivet Miculyčové. Do druhého poločasu jsme posunuli Klárku Vodovou do útoku. Hned v úvodu druhé části hry využila své rychlosti a zvýšila naše vedení na 4:0. Bohužel do konce zápasu jsme skórovali pouze jednou. Úspěšnou střelkyní byla Klárka Vodová.

Ohlasy

Radek Musil, trenér FC HK: Jsem rád, že jsme v zápase dominovali a nepřipustili jsme žádné komplikace. Mrzí mě, že jsme nenastříleli více branek. Zejména v druhé půli bylo neproměněných příležitostí hodně. Tým se prezentoval fotbalovým projevem. Líbilo se mi, že hráčky na hřišti více komunikovali. Naší hře to pomohlo a doufám, že v tom budou hráčky pokračovat i v dalších duelech.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií začíná ve středu

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín