Zápas na Braníku jsme si zbytečně zkomplikovali

13. 10. 2018   |   zen Starší Žákyně
Vítězné branky na Braníku jsme se dočkali až v závěru.
4. kolo, sobota 13. 10. 2018, 10:45

ABC Braník fotbal

FC Hradec Králové

1:2
1:1

Branky: 9. Altmanová - 20. Miculyčová, 63. Miculyčová

FC Hradec Králové: Mikanová - Uhnavá, Sirůčková, Novotná T., Schánělová, Hrušková, Jarochová, Miculyčová, Vodová, Baliharová, Kroulíková Střídaly: Hanušová, Gernatová, Repiská


Reportáž

Do zápasu jsme vstupovali v roli favorita. Také to potvrzujeme na hřišti hned od úvodních minut. Na začátku byla v obrovské šanci Áďa Kroulíková. O chvíli později neproměnila nájezd Ivet Miculyčová. Hra se daří a převaha naše je značná. Jenže v 9. minutě přijde sled několik chyb, z čehož vyplynul inkasovaný gól. Tento moment nás zaskočil. Na naše kopačky se vnesla nervozita a už se nám tak hra dobře nedařila. Přesto převaha pokračovala a dostávali jsme se do příležitostí. Jenže naše finální fáze útoku nebyla dobrá. Vyrovnání jsme se dočkali ve 20. minutě. Obranou prošla Iveta Miculyčová a střelou k tyči nedala šanci brankařce. Očekával jsem, že holky to nabudí a do konce půle dovršíme obrat. Jenže další přesný zásah před odchodem do kabin nepřišel.

Druhý poločas jsme odehráli v křeči. Hráčky chtěly, ale prostě se nedařilo. Druhá půle se odehrála za jednoznačné převahy našeho týmu. Jenže už takhle lehce jsme se nedostávali do příležitostí. Nepřidal nám značně nepřesný rozhodčí. To nás ale nemůže rozhodit. Čas ubíhal velice rychle a my ne a ne se proti houževnatému Braníku prosadit. Vysvobodila nás až v 63. minutě Ivet nádhernou střelou a zajistila nám plný bodový zisk.

Ohlasy

Radek Musil, trenér FC HK: Dnes s předvedenou hrou spokojení nemůžeme být. Naše vítězství je ale přesto zasloužené. Odjet z Braníku bez tří bodů, by byla neočekávaná ztráta. Chybou bylo opět, že jsme si zápas zkomplikovali. Pak prožíváme zbytečné nervy. V utkání dominujeme, vytváříme si šance a je otázkou času, kdy se střelecky prosadíme. Jenže místo toho inkasujeme a domácí posadíme na koně. Ještě k tomu nejsme schopní rychle nepříznivý vývoj obrátit. Myslím, že kdybychom se dostali do dvoubrankového vedení, začalo by nám to tam padat a zvítězili bychom vyšším brankovým rozdílem. Hrálo by se nám lépe a soupeř by nebyl už tak odhodlaný. Na kdyby se ale nehraje. Příští týden nás čeká derby. Věřím ve zlepšení herní projevu. Doufám, že nám k tomu pomůže lepší kvalita soupeře a přírodní povrch. Snad se i zlepší zdravotní stav týmu a další hráčky se vrátí do sestavy. Těch zdravotních lapálií na podzim na jeden tým je už fakt hodně.

video: ABC Braník

Fotogalerie

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Votroci vkročí do klíčové fáze sezóny! V neděli hostí Karvinou

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B