Sedmnáctka v Příbrami jasně dominovala

7. 6. 2018   |   esebo
Mladší dorost vstřelil v Příbrami čtyři branky a veze domů tři body.
32. kolo, sobota 2. 6. 2018, 13:45

1.FK Příbram

FC Hradec Králové

0:4
0:4

branky: 5. Šípek, 12. Králíček, 15. Králíček, 39. Poláček

1.FK Příbram: Smrkovský – Vokurka, Kubík, Vohradský, Zemánek, Hošťálek (46. Kareš), Češka, Navrátil, Obdržal (C), Matoušek (41. Budínský), Mourek (41. Vild)
FC Hradec Králové: Král Marek - Kiec Martin, Donát Denis, Poláček Marek - Hak Vratislav (40' Zámečník Pavel), Kosař Jakub, Štipák Jakub, Firbacher Filip (40' Lihařík Vojtěch), Vávro Peter (56' Podsadlo Štěpán) - Králíček Milan (56' Šaněk Marek), Šípek Matěj (60' Zbořil Matyáš)

Ohlasy

Jakub DrapačZ naší strany jsme odehráli výsledkově i herně jednoznačný zápas. Zejména první poločas, když jsme domácí přimáčkli na jejich polovinu a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Výsledek v poločase mohl skončit daleko větším rozdílem. I druhý poločas jsme měli více ze hry my, ale z přemíry snahy se nám v před finální a finální fázi vytratila kvalita. I přesto jsme si další šance vypracovali, ale ve většině případů nám chyběl krůček v lepším postavení ve velkém vápně ke vstřelení gólu. Na konci zápasu nás od obdrženého gólu zachránil výborným zákrokem Král, když tváří v tvář domácímu útočníkovi zneškodnil jeho 100% šanci. O víkendu nás čeká poslední zápas sezóny, když na domácí půdě přivítáme Zlín.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B