7. místo na Memoriálu Ondřeje Voříška

23. 7. 2018   |   esebo
Mladší dorost bojoval minulý víkend na Memoriálu Ondřeje Voříška, který se tradičně konal v Ratíškovicích.


sestava FC HK U16: Rubeš (Strnad), Novák, Zengler, Slivka (Horkel), Houdek, Semerák (Kruml), Junek, Hypšman (Včelák), Boniš (Schmoranz), Šrejber (Ludvík), Schober (Brychta)


zápasy v základní skupině:

FC Hradec Králové - FC Nitra 1:2 (Včelák)

FC Hradec Králové - FC Baníkem Ostrava 1:1 ( Zengler) pp 1:2

FC Hradec Králové - FC Žilina 0:2

utkání o 7. místo 

FC Hradec Králové - AS Trenčín 2:2 (Hypšman, Brychta) pp 3:2


konečné pořadí turnaje:

1. FC Baník Ostrava

2. MŠK Žilina

3. 1. FC Slovácko

4. SK Sigma Olomouc

5. Szombathellyi

6. FC Nitra

7. FC HK

8. AS Trenčín


Hodnocení, Stanislav Bejda, trenér FC Hradec Králové U16: Do prvního utkání s Nitrou jsme vstoupili vlažně a brzo jsme inkasovali. Nebyli jsme herně horším týmem, ale po dlouhé cestě nám chyběla trochu šťáva a před přestávkou jsme inkasovali podruhé. V závěru jsme pouze korigovali.

Nejlepší zápas jsme odehráli proti vítězi turnaje Baníku Ostrava, kde jsme byli jednoznačně lepším týmem, bohužel horší řešení ve finální fázi nás připravilo o vítězství a soupeř po naší chybě v defenzivě vyrovnal a získal i pomocný bod za výhru po pokutových kopech. Ve třetím zápase s Žilinou jsme tahali za kratší konec, přesto jsme si vytvořili v závěru poločasu převahu, ale nutno říct že prohra 0:2 odpovídala dění na hřišti.

Druhý den jsme v souboji o 7.místo ukázali morální sílu a i přes velkou herní převahu jsme po poločase z dvou brejkových situací prohrávali 0:2, ale v druhém poločase jsme vyrovnali na 2:2 a měli další minimálně 4 golové šance, ale radovali jsme se až po pokutových kopech ze zasloužené výhry a konečného 7.místa. V celém turnaji se nám nedařilo ve finální fázi, volili jsme většinou složitější řešení a celkově se trápili, ale herně jsme určitě nezklamali.

Většina hráčů zůstala během turnaje spíše za očekáváním. Nadprůměrným výkonem se prezentovala trojice Zengler, Novák a Včelák.



FOTOGALERIE zde

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií zahájen

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín