Votroky čeká první kolo MOL Cupu

14. 8. 2020   |   FC Hradec Králové
V sobotu navečer vstoupí Votroci do sezony úvodním ostrým zápasem – v prvním kole MOL Cupu změří síly v Bělovsi s FK Náchod. „Kvalita bude na naší straně a měla by se projevit. Utkání bude takové, jaké si je sami uděláme,“ říká hradecký hlavní trenér Zdenko Frťala.

Prvním kolem MOL Cupu začíná pro Votroky sezona 2020/2021. V Náchodě-Bělovsi změří síly s tamním účastníkem divize, se kterým naposledy sehráli přípravné utkání během pauzy způsobené koronavirovou pandemií. Tentokrát půjde o postup v pohárové soutěži. „Pro domácí to možná bude zápas roku, přijde hodně lidí, bude tam fotbalová atmosféra. Je to pro nás start, ale něco podobného nás bude provázet celou sezonu – do utkání jdeme jako favorit, soupeř se proti nám bude chtít ukázat, budeme muset být trpěliví, chytří, zkušení a efektivní v šancích,“ říká Zdenko Frťala. „Jakmile dáme takovému soupeři naději, že by šel do vedení, v takové chvíli jeho hráči zapomenou na únavu a na to, že půjdou v pondělí do práce. Určitě nechají na hřišti všechno, ale to samé je pro nás normální. Jsme profesionálové a musíme do toho dávat všechno nejen v trénincích, ale i v zápasech.“

Utkání se hraje v sobotu v Náchodě-Bělovsi, výkop je stanoven na 17:00. Vzhledem k tomu, že MOL Cup nespadá pod LFA, vstup fanoušků hostů nebudou provázet žádná omezení kromě běžných bezpečnostních opatření.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Základní část jde do finále. Votroci vyrazí do Liberce

Aktuální zprávy

Program otevřeného tréninku pro školy a veřejnost

Aktuální zprávy

Víkendový program Votroků