Béčko podlehlo Chlumci na penalty

17. 6. 2020   |   František Řehounek, foto: Eva Šebová
Záložní tým Votroků sehrál v rámci Poháru AGRO CS další z utkání, v nichž se začíná rodit tým pro příští sezonu. Po remíze 1:1 podlehl silnému soupeři v Chlumci nad Cidlinou až v rozstřelu.
přát., středa 17. 6. 2020, 17:30

FK Chlumec nad Cidlinou

FC Hradec Králové

2:1pen
0:0

Branky: 67. Chocholatý – 77. Bastin. Rozhodčí: Novotný – Haleš, Šob.

FK Chlumec nad Cidlinou:

Dunda – Havel, Sedláček, J. Labík, Jarkovský, Korba, Veselka, Hynek, T. Labík, Kadlec, Čáp. Střídali Koubek, Žahourek, Bastin, Kučera, Petr, Kycelt.

FC Hradec Králové:

Brát (46. Mach) – Finěk, Locker, Vukčevič, Podsadlo – Mahr, Štěrba, Vobejda, Chocholatý, Kejř ­– Vítek. Střídali: Martinec, Rajnoch, Ptáček, Vošlajer.



Reportáž

První poločas kvalitního zápasu patřil herně domácím, jejichž silový fotbal a bojovnost jim přinesly několik výborných možností ke skórování. Za to, že o poločasové pauze svítily na časomíře v kolonkách skóre dvě nuly, vděčili Votroci skvělému Jakubu Brátovi ve své bráně a také nepřesné mušce domácích střelců.

Druhé dějství přineslo vyrovnanou hru a hradecký tým šel dokonce v 67. minutě do vedení, když rychlý útok zakončil tvrdou střelou do tyče Tomáš Vošlajer, odražený míč doputoval přímo k Sebastianu Chocholatému a pro vousatého záložníka Hradce nebyl problém rozvlnit síť za zády chlumeckého gólmana.

Domácí vyrovnali o deset minut později, když skvělý centr Honzy Kadlece uklidil, pro něj typicky hlavou, do sítě hostů Tomáš Bastin. A protože pěkná střela Jakuba Štěrby jen o centimetry minula domácí branku, došlo na střelbu pokutových kopů. V nich byli chlumečtí kanonýři úspěšnější a brali díky tomu dva body.

Hradečtí mladíci po výhrách nad Náchodem (7:2) a Dvorem Králové (4:2) tentokrát získali jen bod, ale pro nově se rodící tým bylo setkání s Chlumcem výborným testem.

Ohlasy

Danilo Vukčevič a Sebastian Chocholatý:

Jakub Brát:

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií zahájen

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín