Béčko v přípravě porazilo Náchod

12. 2. 2020   |   FC Hradec Králové
Na umělé trávě v Náchodě sice B tým Votroků po půli prohrával 0:2, ve druhém poločase však výhru na stranu Hradce strhli dvěma góly Christian Frýdek a vítěznou trefou Vojtěch Martinec.
přát., středa 12. 2. 2020, 18:00

FK Náchod

FC Hradec Králové

2:3
2:0

Branky Hradce: Frýdek 2, V. Martinec.

FC Hradec Králové:

Mach (46. Brát) – Mejdr, Finěk, Plašil, V. Martinec – Vobejda – Mahr, Kosař, Frýdek, Chocholatý (46. Ptáček) – Rajnoch.



Reportáž

Rezerva Votroků odehrála další utkání zimní přípravy na náchodské umělé trávě a ve svižně hraném duelu vybojovala vítězství, i když o půli prohrávala 0:2. Velkou měrou se na tom podílel střelec dvou branek do domácí sítě Christian Frýdek, vítěznou trefu zaznamenal Vojtěch Martinec. Další zápas čeká béčko Votroků v sobotu 15. února v 10:00, kdy na umělou trávu Malšovického stadionu přijede tým MFK Trutnov.

Ohlasy

Karel Krejčík: „V prvním poločase se nám nepodařilo proměnit žádnou z dobrých šancí. Naopak domácí se dvěma góly dostali do vedení. Po přestávce se nám už střelecky dařilo lépe, a díky dvěma trefám Christiana Frýdka a vítězné brance Vojty Martince jsme zápas nakonec zaslouženě vyhráli. Utkání pro nás bylo užitečné, protože domácí tým se prezentoval běhavým, zdravě agresivním způsobem hry a potvrdil, že právem patří na špičku divizní tabulky.“

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar