Hradec o víkendu hostí turnaj O pohár primátora

1. 8. 2019   |   FC Hradec Králové
Třináctý ročník tradičního turnaje O pohár primátora města Hradce Králové hostí o víkendu východočeská metropole. Zápasy kategorií U12 a U14 se budou hrát na pěti hřištích v Hradci a okolí, turnaj vyvrcholí finálovými souboji v neděli odpoledne.

Bohatou mezinárodní účast přiláká do Hradce a okolí 13. ročník turnaje O pohár primátora města Hradce Králové. V obou kategoriích U12 a U14 se představí pochopitelně domácí týmy Votroků, vedle nich například Sparta Praha, Slovan Liberec, Zbrojovka Brno, MŠK Žilina, Spartak Trnava, Slask Wroclaw nebo Pardubice. Družstvo U14 přiveze navíc mimo jiné Slavia Praha, Baník Ostrava, Bohemians Praha 1905 nebo Sigma Olomouc.

Mladší hráči se o pohár utkají na hřištích na Bavlně a v Opatovicích nad Labem, utkání starší kategorie se budou hrát na Háječku, v Dohalicích a ve Lhotě pod Libčany. Program začíná v sobotu i v neděli v 8:30, vyvrcholí finálovými duely v neděli odpoledne na Bavlně, respektive na Háječku.

„Chtěl bych všechny diváky pozvat na největší mládežnický turnaj, který se koná v Hradci. Ve všech ročnících byl k vidění skvělý fotbal,“ zve za pořadatele Ondřej Trojna, sekretář mládeže FC Hradec Králové.

Turnaj se koná za finanční podpory města Hradce Králové a FAČR.

ON-LINE VÝSLEDKY, KATEGORIE U14 ZDE

ON-LINE VÝSLEDKY, KATEGORIE U12 ZDE

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií začíná ve středu

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín