Votroci zahájí sezonu zítra v Sokolově

19. 7. 2019   |   FC Hradec Králové
Už je to tady! Sezonu 2019/2020 ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE vykopneme v sobotu dopoledne v Sokolově. „Tenhle týden už směřoval k tomu, že to zítra vypukne. Proběhly akce jako tiskovka, focení, hráči to vnímají,“ říká trenér Zdenko Frťala.

V sobotu v 10:15 začíná Votrokům sezona ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE. Poslední týden už veškeré dění v klubu směřovalo právě k tomuto termínu a v týmu je předstartovní nálada znát. „Tenhle týden už směřoval k tomu, že to zítra vypukne. Proběhly akce jako tiskovka, focení, hráči to vnímají. Nálada je nastavená správně, věřím, že hladovost, kterou jsem z kluků v přípravných utkáních a v tréninkovém procesu cítil, bude vidět i při vstupu do soutěže,“ přibližuje rozpoložení mužstva Zdenko Frťala.

Sokolov odehrál stejně jako Votroci pět přípravných utkání, porazil Kynšperk nad Ohří a Jiskru Domažlice, v zápasech s Plzní, Teplicemi a Mladou Boleslaví prohrál. V mužstvu soupeře došlo v létě k velkým změnám – přišel nový trenér František Šturma, který v přípravě přivítal jedenáct nových tváří. „Sokolov je každopádně silnější. Zůstalo tam zdravé jádro, přišli ligoví hráči jako Hošek, Wermke nebo Červenka. V téhle sezoně to bude silný tým,“ upozorňuje Frťala.

V minulé sezoně jsme oba zápasy s Baníkem vyhráli, na podzim v západních Čechách 3:1, v prvním jarním kole na Malšovickém stadionu 2:0. Na tuto bilanci budou chtít Votroci navázat, realizační tým má k dispozici téměř kompletní mužstvo. „Víceméně jsme všichni připravení, čekáme jen na definitivní dotažení hostování Christiana Frýdka,“ říká hradecký hlavní kouč.

Utkání v Sokolově začíná v sobotu v 10:15, jeho průběh můžete sledovat díky vysílání Rádia Gunny ZDE.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Program otevřeného tréninku pro školy a veřejnost

Aktuální zprávy

Votroci míří pod Ještěd, v neděli se střetnou s Libercem

Aktuální zprávy

Na duel se Slavií zbývají poslední lístky