Na setkání s fanoušky Votroci odměnili stoprocentní výjezdníky

17. 7. 2019   |   FC Hradec Králové
V úterý večer proběhlo v bowlingovém a zábavním centru A Sport setkání zástupců klubu FC Hradec Králové s fanoušky. Na tradiční akci tentokrát Votroci odměnili nejpilnější výjezdníky uplynulého jara a během necelých dvou hodin plodné diskuze probrali témata, která příznivce zajímala.

Tři fanoušci s přezdívkami Radouš, Kuksič a Mili si svou stoprocentní účastí na jarních zápasech na hřištích soupeřů vysloužili odměnu v podobě permanentky zdarma. Tu na setkání s fanoušky v A Sportu převzali z rukou Zdenka Frťaly. „Zasloužíte si ji. Vaše podpora je pro nás důležitá, pomáhá nám. Klobouk dolů,“ smekl hlavní kouč Votroků.

Soutěž o nejpilnějšího výjezdníka bude pokračovat i v nové sezoně – schraňujte si proto vstupenky z venkovních zápasů, na konci ročníku vás čeká hodnotná cena!

Setkání trvalo dvě hodiny, za klub se ho kromě Frťaly zúčastnili také výkonný ředitel klubu Jiří Sabou, obránce Jan Kvída, posila do útoku Erik Prekop a tiskový mluvčí Michal Petrák. Nejvášnivěji se diskutovalo pochopitelně o stadionu – konkrétně o tom, kde by se na jaře mohlo hrát, pokud začne přestavba malšovického domova Votroků. Fanoušky zajímala i podoba nových dresů, pohyby v kádru nebo postoj klubu ke dvěma fanklubům, Votroci 2000 a Hradecká černobílá tribuna.

Fotogalerie

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B