Votroky posílí Kristian Zbrožek a Erik Prekop

13. 6. 2019   |   FC Hradec Králové
V pondělí začíná A týmu Votroků příprava na novou sezonu a na startu budou v kabině i nové tváře – do Hradce přestupují stoper Kristian Zbrožek z Varnsdorfu a útočník Erik Prekop z Trenčína. Poprvé se na Malšovickém stadionu bude hlásit i útočník Patrik Švantner z Českých Budějovic, jehož přestup byl dotažen už v zimě.

Kristian Zbrožek (na fotografii uprostřed - č. 17) je devětadvacetiletý stoper, který prošel mládežnickými týmy Sparty Praha, do dospělého fotbalu se prosadil v Mladé Boleslavi. Ve městě automobilů nakoukl i do nejvyšší soutěže – v sezoně 2012/2013 odehrál šest zápasů FORTUNA:LIGY a dvě utkání třetího předkola Evropské ligy. V zimě 2013 odešel z Boleslavi na hostování do Varnsdorfu, které se v létě 2015 změnilo v přestup. V uplynulé sezoně odehrál 27 zápasů ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE.

Útočník Erik Prekop (na fotografii vpravo) je jedenadvacetiletý odchovanec AS Trenčín, který ve svém mateřském klubu v sezoně 2016/2017 odehrál dvanáct utkání ve slovenské nejvyšší soutěži a zasáhl do předkol Evropské ligy a Ligy mistrů. V uplynulé sezoně hostoval v druholigové Petržalce, kde ve 26 zápasech nastřílel 13 gólů.

(foto: fcpetrzalka.sk)

Do přípravy Votroků se zapojí i útočník Patrik Švantner, jehož přestup z Českých Budějovic byl dotažen v zimě, na jaře ale pokračoval na hostování v SK Benešov. V uplynulé sezoně ČFL zasáhl do osmadvaceti zápasů a dal v nich tři góly.

(foto: dynamocb.cz)

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií začíná ve středu

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín