Informace pro fanoušky před derby v Pardubicích

16. 5. 2019   |   FC Hradec Králové
Sobotní derby mezi FK Pardubice a FC Hradec Králové spadá do kategorie velmi rizikových utkání, proto na něm bude důsledně vyžadováno dodržování bezpečnostních opatření. Pokud se na zápas chystáte, přečtěte si informace pro fanoušky od pořadatelů.

  • Vstupenky je možné zakoupit online (odkaz zde). Vstupenky jsou pouze na jméno, při vstupu na stadion je nutné mít s sebou občanský průkaz pro ztotožnění a kontrolu údajů ze vstupenky.
  • Stadion bude otevřen z ulice K Vinici, pro sektor hostů je určen vstup č. 4. U tohoto vstupu bude v provozu 1 pokladna, cena vstupného je v den utkání 100,- Kč. Kontrola vstupenek a návštěvníků stadionu bude prováděna pořadatelskou službou za asistence PČR a Městské policie Pardubice a budou zde prováděny důsledné bezpečnostní prohlídky v souladu s Návštěvním řádem, který je umístěn u všech vstupů (text zde). Dále pak budou prováděny i namátkové dechové zkoušky na alkohol. Z tohoto důvodu upozorněte fanoušky na včasný příjezd na utkání. Stadion bude otevřen v 9:00. Pro fanoušky hostů je určen sektor E a B (plánek zde).

  • Sektor E – hosté má kapacitu 450 stojících diváků. Sektor E – hosté má svou vlastní pokladnu.
  • Návštěvníci na utkání nebudou vpuštěni s příručními zavazadly (tašky, batohy atd.).
  • Návštěvníci bez identifikačního průkazu nebudou na stadion vpuštěni.
  • S výjimkou sektoru hostů nebudou na stadion vpuštěni fanoušci s klubovou symbolikou (vlajky, šály atd.) FC Hradec Králové.
  • Návštěvníci musí kromě návštěvního řádu stadionu Pod Vinicí dodržovat vyhlášky městských částí, zejména část o zákazu používání pyrotechniky.
  • Návštěvníci, kteří jakýmkoliv způsobem poruší některé z ustanovení Návštěvního řádu, nebudou vpuštěni na stadion, případně budou ze stadionu vyvedeni bez nároku na vrácení vstupného. Na stadionu jsou stánky s občerstvením a dostatečný počet toalet pro muže i ženy. Prostor stadionu bude monitorován vozy PČR po celou dobu utkání, záznam z tohoto zařízení slouží k usvědčení výtržníků na stadionu.
Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Na duel se Slavií zbývají poslední lístky

Aktuální zprávy

Votroci míří pod Ještěd, v neděli se střetnou s Libercem

Rozhovory

Kodeš? Válečník! Aby ho odnesli, muselo by to být vážné, uznává Ladislav Krejčí