14. kolo OP

6. 5. 2019   |   u07
Sehráli jsme další kolo mistrovských zápasů.

Mistrovské zápasy 14. kolo:

FCHK - Sokol Třebeš 2:5 (David2x)

FCHK - Sokol Třebeš dívky 2:18 (Koďousek, Hron)

FCHK - Sokol Třebeš 1:10 (Kulhánek)

FCHK - Sokol Třebeš dívky 6:4 (Moník 2, David 2x, Navratil, Stoszek)

Hodnocení: Naše soutěž pokračovala dalším kolem, kterému tentokrát přálo krásné počasí. Na našem Háječku jsme během čtvrtečního odpoledne změřili síly s dívkami a chlapci z Třebše. Souboj s dívkami se nesl ve znamení bitvy "Davida s Goliášem". Výškově ani silově jsme se soupeřkám rovnat nemohli, proto jsme museli využít jiných předností. Těmi měla být hlavně rychlost, bojovnost a individuální technika. Ukázalo se, že když podáme maximální nasazení a nenecháme protihráčkám čas ani prostor, můžeme jim být více než vyrovnaným soupeřem. Avšak pokud tyto atributy nenaplníme, jen těžko budeme schopni konkurovat. Zápasy s druhým týmem Třebše byly obdobné. Chlapci sice nebyly tak urostlí jako jejich spoluhráčky, ale o to lépe na tom byli po technické stránce. Znovu jsme si dokázali, že hrát se dá s každým, ale nikdo nám nedá nic zadarmo.

Jsme rádi, že se naši borci snaží přenášet do zápasů věci, které se učí na tréninku. Především vedení míče a obcházení soupeře. Některým se tyto věci daří lépe, někteří budou muset ještě potrénovat. Často se nám stává, že po úspěšné kličce narazíme do soupeře nebo dokonce do spoluhráče, ale práce s prostorem nás teprve čeká. Kamenem úrazu se pro nás stalo zakončení. Když jsme se k němu dostali, většinu našich střel jsme namířili přesně do stojícího brankáře a pokud míč vyrazil, mnohdy nám v doražení míče do branky chyběla rychlejší reakce.

U našich borců a Laurinky oceňujeme snahu a odvahu zkoušet další a další nové věci v zápasech. Každopádně se již moc těšíme na středu, kdy se zúčastníme turnaje, kde budeme moci poměřit svoje schopnosti a dovednosti proti hráčům stejné věkové kategorie.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Na duel se Slavií zbývají poslední lístky

Aktuální zprávy

Votroci míří pod Ještěd, v neděli se střetnou s Libercem

Rozhovory

Kodeš? Válečník! Aby ho odnesli, muselo by to být vážné, uznává Ladislav Krejčí